Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Medicul sibian Laura Ghibu despre un pacient care a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară

Medicul sibian Laura Ghibu despre un pacient care a băut o ladă de bere ca să dea vaccinul afară

Laura Ghibu, medicul sibian stabilit în Suedia, povestește pe pagina sa de Facebook o întâmplare amuzantă despre un pacient care şi-a făcut vaccinul anti COVID, apoi a mers acasă şi a băut o ladă de bere „ca să dea vaccinul afară”.

"Azi am vorbit cu un pacient care era foarte împotriva vaccinului. Știa pe de rost tot punctajul: control, moarte, experiment, virusul nu există, știți voi. Azi mi-a spus că s-a vaccinat fiindcă trebuia să plece într-o delegație în străinătate și nu voia “să-i bage ăia bețe în nas și să-i slăbească creierul”.
Apoi mi-a spus că după vaccin s-a dus acasă și a băut o ladă de bere ca să “dea vaccinul afară”!   Și că după aia s-a “simțit amețit” din cauza “drăciei ăleia”.
Am încercat să-i explic că vaccinul nu poate fi “dat afara cu bere” și că amețeala depinde cu cea mai mare probabilitate de cantitatea de alcool pe care o avea în sânge. Nu m-a crezut", scrie Ghibu pe facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

No name

Acum 1 an

Om "respectabil" care face misto-uri si voi i le publicati! Bravo jurnalism!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Inca o doamna care vrea sa fie celebra...si inca pe FB. Oamenii care epateaza pe FB sunt ciudati.
Raspunde

...

Acum 1 an

Glume de stomatolog mutat in Suedia... Ce zic concetatenii dvs. de glumele astea?
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Mai slabeste-ne, doamna, si vezi-ti de treaba ta in Suedia!
Raspunde

Stanciu

Acum 1 an

Doamna a fost si la Digi24 (link la final). Isi spune povestioara asta peste tot pe unde are prilejul, ca o apucata. Face referire la un pacient care, daca nu e unul inchipuit, e intr-adevar un om cu putine aptitudini si limitat in ceea ce priveste intelectul. Pentru ca nu doreste sa isi confrunte parerile subiective care nu au nicio legatura cu realitatea, picteaza categorii intregi de oameni dupa chipul si asemanarea personajului din povestea ei. Are nevoie de asta pt a se justifica ca om. Are nevoie de asta ca sa poata trai. In lumea ei, multi dintre noi suntem niste needucati, incapabili de discernamant, mase de oameni care trebuie ghidate pentru a nu fi lasate in voia fake-news-urilor. E un exemplu cum oamenii inteligenti, atunci cand sunt fanatic motivati de anumite idei, devin penibili; si nici macar nu isi dau seama. Link-ul e asta: digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/obligat-sa-se-vaccineze-un-roman-din-suedia-a-baut-o-lada-de-bere-ca-sa-elimine-serul-din-organism-1715751

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus