Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
20°C

Primul zbor direct Sibiu - Billund, Danemarca, de astăzi. Alte patru rute noi vor fi inaugurate în zilele următoare

Primul zbor direct Sibiu - Billund, Danemarca, de astăzi. Alte patru rute noi vor fi inaugurate în zilele următoare

Primul zbor direct către Billund, Danemarca, va fi operat astăzi de pe Aeroportul Internațional Sibiu. Alte patru rute vor fi inaugurate zilele acestea.

Astăzi va fi operat primul zbor direct de la Sibiu spre Billund – Danemarca, destinație anunțată de operatorul aerian Ryanair în luna mai a acestui an. Noua rută va fi operată cu două frecvențe săptămânale în zilele de luni și vineri.

Conform practicii generale specifice industriei aviatice, în ultima zi de duminică a lunii octombrie se realizează tranziția de la sezonul de zboruri de vară la cel de iarnă. Astfel, începând cu data de 31 octombrie 2021, Aeroportul Internațional Sibiu trece la programul de operare a zborurilor aferent sezonului de iarnă, acesta urmând a fi valabil până în data de 26 martie 2022.

Odată cu trecerea la sezonul de iarnă 2021-2022, vor fi operate de asemenea primele zboruri directe de la Sibiu spre patru noi rute, anunțate de compania aeriană Ryanair în cursul acestui an:

Destinația

Data lansării

Zile de operare

Milano Malpensa – Italia

31.10.2021

miercuri, duminică

Bruxelles Charleroi – Belgia

01.11.2021

luni, joi

Dublin – Irlanda

01.11.2021

luni, vineri

Liverpool – Marea Britanie

01.11.2021

luni, vineri

Zborurile disponibile de la Sibiu spre cele cinci noi rute se pot rezerva pe website-ul companiei aeriene: www.ryanair.com.

Orarul integral al zborurilor, atât pentru plecările, cât și pentru sosirile pe Aeroportul Internațional Sibiu este disponibil pe www.sibiuairport.ro, în cadrul secțiunii Informații zboruri.

Rețeaua de rute oferită de Aeroportul Internațional Sibiu în sezonul de iarnă 2021-2022 conectează direct Sibiul de 17 destinații internaționale din 8 țări:

Destinații în sezonul de iarnă 2021-2022 la Aeroportul Internațional Sibiu

Compania aeriană

Destinația

Rezervări pe:

Austrian Airlines

Viena

www.austrian.com

Blue Air

Stuttgart

www.flyblueair.com

Lufthansa

München

www.lufthansa.com

Ryanair

Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneția Treviso

www.ryanair.com

Wizz Air

Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe Baden-Baden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg

www.wizzair.com

Pentru informații actualizate privind condițiile de călătorie și măsurile aplicabile în contextul pandemiei COVID-19, aeroportul le recomandă tuturor pasagerilor să se informeze din surse oficiale:

  • Ministerul Afacerilor Externe – secțiunea Atenționări de călătorie COVID-19 – http://www.mae.ro/node/51759 (informații pentru persoanele care părăsesc teritoriul României);
  • Centrul Național de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile – https://www.cnscbt.ro/, respectiv https://www.cnscbt.ro/index.php/liste-zone-afectate-covid-19 – pentru consultarea listei țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, https://www.cnscbt.ro/index.php/lex – pentru consultarea hotărârilor CNSU cu privire măsurile aplicabile asupra persoanelor care sosesc în România în funcție de încadrarea țării în zone de risc epidemiologic (informații pentru persoanele care sosesc pe teritoriul României).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dani ocna

Acum 9 luni

cine mai zboara la billund,milano etc in plina pandemie V4 ,cum se uita cei din starinatate ? ca la niste ciumati?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus