Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
6°C

FOTO Gest făcut de doi sibieni care au o firmă de curățenie, la un centru de plasament. „Am scos acarienii din peste 100 de scaune și 47 de saltele”

FOTO Gest făcut de doi sibieni care au o firmă de curățenie, la un centru de plasament. „Am scos acarienii din peste 100 de scaune și 47 de saltele”

Doi tineri sibieni și-au folosit afacerea în scop caritabil - au mers la centrul de plasament Gulliver și au curățat peste 100 de scaune, câteva zeci de saltele de pat și covoare.

Cei 47 de copii găzduiți în acest centru s-au bucurat de maratonul de curățenie la care au luat parte. Cei doi tineri spun că au fost motivați de fericirea lor pentru a organiza și alte acțiuni asemănătoare.

„Am scos acarienii din 47 de saltele de pat, peste 100 de scaune tapițate și 3 covoare. Copiii au fost foarte uimiți si bucuroși că cineva i-a ajutat, ne-au mulțumit și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie, atât ei cât și personalul de acolo. Doamnele din administrația centrului au fost foarte receptive când am discutat pe tema actului de caritate. Am pus zâmbetul pe fețele multor copilași de acolo, ceea ce ne motivează să mai participam la asemenea activități și chiar le propun altor firme să ofere pentru că pentru ei contează orice”, spune Florian Gîmbuțanu, care deține o mică afacere sibiană, denumită P.Fcleans.

Înainte de a stabili alte acțiuni de acest gen, sibienii trebuie să se întoarcă astăzi la centrul Gulliver, unde mai au puțină treabă.

„Astăzi nu am reușit să facem complet totul, au mai rămas patru canapele pe care o să le facem din inimă pentru cei de acolo, iar pe viitor ne dorim ca același principiu să fie urmat la orfelinate și alte case de copii”, spune tânărul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sib

Acum 1 an

Felicitari pentru gestul frumos si altruist pe care l-ati facut!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus