Joi,
01.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Grupurile de turişti vor putea vizita Israelul fără a se vaccina anti-COVID-19 şi cu doza booster

Grupurile de turişti vor putea vizita Israelul  fără a se vaccina anti-COVID-19 şi cu doza booster

Israelul va permite grupurilor de turişti străini să intre în ţară fără condiţia vaccinării anti-COVID-19 cu a treia doză, relatează luni agenţia DPA, citată de Agerpres.

Turiştii străini vor putea astfel călători în Israel chiar dacă au trecut mai mult de şase luni de la vaccinarea cu a doua doză.

Ei vor trebui să îndeplinească însă o serie condiţii, şi anume să formeze un grup cuprins între 5 şi 40 de persoane, cu permisiunea din partea Ministerului Turismului israelian, să fie vaccinaţi cu unul dintre vaccinurile recunoscute de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în timpul călătoriei în Israel grupul să formeze o ''capsulă'' închisă, cu restricţii speciale în zonele cu risc ridicat de infectare, şi să efectueze în prima săptămână a şederii în Israel un test PCR sau un test antigen.

Ministrul israelian al sănătăţii, Nitzan Horowitz, a declarat că această decizie este conformă politicii Israelului de ''a trăi cu coronavirusul'', concomitent cu aplicarea unor măsuri de precauţie. La rândul său, ministrul israelian al turismului, Yoel Razvozov, a subliniat că economia israeliană şi angajaţii din industria turistică au nevoie de turism.

Turiştii individuali au fost de asemenea autorizaţi din nou să intre în Israel de luna aceasta, cu respectarea mai multor condiţii, una fiind ca până la terminarea vizitei în Israel să nu depăşească termenul de 180 de zile de la vaccinarea cu a doua doză, altfel este necesară doza booster.

De când a început pandemia Israelul aproape şi-a închis graniţele, intrările străinilor în ţară fiind permise doar în cazuri excepţionale.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus