Marţi,
19.03.2024
Partial Noros
Acum
8°C

Tătaru: teste gratuite pentru certificatul verde la locul de muncă, doar 30 de zile. Fiecare persoană va beneficia de 10 teste

Tătaru: teste gratuite pentru certificatul verde la locul de muncă, doar 30 de zile.  Fiecare persoană va beneficia de 10 teste

Președintele Comisiei de sănătate din Camera Deputaților, Nelu Tătaru, a declarat, marți, că s-a acceptat un termen de 30 zile pentru testări gratuite și la stat, și în privat pentru certificatul verde la job, potrivit G4Media.

Tătaru a precizat că în ședința de marți a comisiei a fost discutată legea pe ansamblu, fiind prezentate amendamentele depuse de PNL, PSD și AUR, pentru ca membrii comisiei să ia act de toate aceste amendamente.

„S-a acceptat un termen de 30 zile pentru testări gratuite”, a adăugat Nelu Tătaru.

Acesta a precizat că este vorba despre un număr de 10 teste pentru angajații nevaccinați atât de la stat, cât și din privat.

În ceea ce privește introducerea testului de anticorpi pentru eliberarea certificatului verde, Nelu Tătaru a spus că acesta nu este agreat.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Cu noi cum rămâne?

Acum 2 ani

Noua, celor care ne-am vaccinat, ce ne dați? Tot pentru cei nevaccinati cheltuiți aiurea?! Cum rămâne cu noi, cei care ne-am vaccinat, noi, care am fost responsabili atât fata de propria persoana cât și fata de societate?!? Și da, sa știți ca societatea are beneficii de pe urma noastra: ne-am vaccinat, deci nu vom face forme grave de Covid în cazul în care facem boala (tratament ieftin acasă), noi nu vom aglomera aiurea spitalele , noi nu vom obliga statul sa cheltuie sume colosale cu spitalizarea și tratamentele noastre. Cei nevaccinati, care cu buna știința colapseaza sistemul medical și din pricina cărora se cheltuie sume astronomice, cu fiecare în parte, zilnic, în ATI, ăștia merita răsplătiți cu cadouri??? Noi ce primim? E corect cum procedați? Tot celor care nu merita, le dați facilități !
Raspunde

...

Acum 2 ani

Vaccinul pe care l-ai primit deja este platit din banii tuturor, adica si a celor nevaccinati. Ei au ales sa nu il foloseasca, este alegerea lor, dar de platit l-au platit la fel ca si dumneata. Nu se dau recompense aici, fiecare a ales ce a considerat ca il ajuta si toti am platit. Testele ar trebui sa fie obligatorii pentru toti deoarece vaccinul nu protejeaza pe nimeni de infectare si de imprastierea virusului. Si ar trebui sa fie gratis. Germania le are din martie si le-a prelungit. Noi prin grija doamnei Mihaila si a "expertilor" am ratat fondurile UE pentru testari, Germania nu le-a ratat. Asa ca ce s-au gandit "expertii" (Tataru e unul dintre cei mai mari), i-a sa-i punem la plata pe astia ca doar nu o sa micsoram gramada de malai din buget pentru ei. Ar ramane prea putin malai pentru noi, "expertii"...
Raspunde

EU

Acum 2 ani

Da,Dar noi cei vaccinati le putem face mult mai mult rau celor nevaccinatii si practic din cauza noastra ar ajunge la spital cu forme grave pt ca noi vom putea umbla nestingheriți peste tot imprastiind boala iar ei o vor putea lua.
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Ce frumos, vaccinul cumpărat și din banii cotizați la stat de nevaccinați plus testele de aniticorpi care pot dovedi imunitatea la covid, ce mai râsu plânsu ,medicii nu mai au logică?
Raspunde

Cosmin

Acum 2 ani

Vaccin cumpărat și din banii cotizați la stat de nevaccinați, teste anticorpi refuzate că na dovedesc nivelul de anticorpi care culmea se vrea să-i dobândești neapărat cu vaccinul cumpărat cum am precizat mai sus ce mai gândim invers
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus