Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Cum s-a petrecut accidentul grav de pe Rahovei: un șofer a intrat pe contrasens

Cum s-a petrecut accidentul grav de pe Rahovei: un șofer a intrat pe contrasens

Bărbatul de 76 de ani, care în prezent este în stare gravă la spital, ar fi intrat pe contrasens, provocând accidentul de acum câteva zile de pe strada Rahovei. 

Potrivit autorităților, șoferul ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu mașina condusă din sens opus de o tânără de 20 de ani. 

La momentul actual, bărbatul este încă în comă, internat pe secția ATI a Spitalului Județean Sibiu, transmite Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al unității medicale. 

Vă reamintesc, un accident grav a avut loc în 18 noiembrie, pe strada Rahovei, în apropiere de intersecția cu strada Semaforului. Cele două autoturisme care au intrat în coliziune circulau din direcții opuse, unul spre Piața Rahovei, condus de bărbatul aflat acum în spital, iar celălalt era condus spre Semaforului de o tânără de 20 de ani, din Ocna Sibiului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus