Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Dr. Liliana Coldea pierde, în primă instanță, procesul cu Spitalul CF pentru concursul de manager

Dr. Liliana Coldea pierde, în primă instanță, procesul cu Spitalul CF pentru concursul de manager

Fostul manager al Spitalului Județean și al celui CF, Dr. Liliana Coldea a pierdut, pe fond, procesul intentat administrației Spitalului CF care a anulat concursul pentru angajarea unui nou manager. Concurs la care și Dr. Coldea și-a depus dosarul.

Fostul manager a depus recurs, data declarării fiind 18 noiembrie.

Vă reamintim că, în data de 16 august, a fost anunțată anularea concursului pentru ocuparea postului de manager în cadrul Spitalului General Căi Ferate Sibiu. Turnul Sfatului a trimis, la acea dată, o solicitare către Ministerul Transporturilor pentru a afla motivul anulării, iar răspunsul a fost: „un viciu de procedură”, fără a fi date și alte detalii.

În luna iulie a acestui an dr. Liliana Coldea a dat în judecată și Spitalul Județean, obiectul procesului fiind „litigii de muncă”.

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Marcel

Acum 2 ani

O incompetenta! Ce mai vrea? Nu mai are putere Tucan să o numească! Ar trebui să se ducă la granița să facă trierea ! Dar nu e bună de nimic! **** a trăit profesional numai prin pile!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus