Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
2°C

FOTO O salcie roasă de castori a căzut peste patru mașini, pe Râului

FOTO O salcie roasă de castori a căzut peste patru mașini, pe Râului

Proprietarii a patru mașini s-au trezit de dimineață cu autoturismele acoperite de o salcie care s-a rupt în bătaia puternică a vântului. Trunchiul fusese deja afectat de castori.

Vântul puternic din această dimineață a doborât o salcie de pe strada Râului, peste drum de Flaro. Trunchiul copacului a fost ros în ultimele zile de castori, fiindu-i slăbită structura de rezistență.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 10. Trei din cele patru mașini peste care a căzut salcia au fost avariate. O șoferiță a solicitat intervenția poliției locale. 

Text scris de Ionela Roxana Tomuleasa 
 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Aquaman

Acum 1 an

acum rasturnati salcia in apa, ca daca nu a muncit degeaba castorul , si ramane frustrat
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Acum are tante motiv sa dea vina pe rozatoare ca nu mai avem arbori in oras.
Raspunde

R.

Acum 1 an

Oare e parcare sau zona verde acolo? Ar trebui sa faca rezervatie naturala tot Cibinul si sa nu mai faca nicio pista de biciclete, dureaza prea mult pana o fac si si asa ne cad salciile in cap dupa

Raspunde

Patri

Acum 1 an

aia nu-i rozatura de castori-niciodata
Raspunde

Mircea

Acum 1 an

Evident ca e parcare, se vad dungile pe asfalt!

Raspunde

MITRACHE

Acum 1 an

Daca au ajuns castori in apa Cibinului este o situatie complicata,pentru ca vor face galerii in cele doua maluri laterale cursului de apa.De ce nu sunt amenajate parcari pe strada Raului,acolo unde este posibil?Recent s-a turnat asfalt pe o portiune din str.Raului ,dar bordurile arata ca dupa bombardament. Referitor parcari rog presa sa prezinte parcarea de sub podul spre Hornbch (str.Lunga)care traverseaza calea ferata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus