Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Nuntă la Moșna: Polițiștii s-au dus neinvitați și au trimis pe toată lumea acasă

Nuntă la Moșna: Polițiștii s-au dus neinvitați și au trimis pe toată lumea acasă

Din cele 13 amenzi date ieri de polițiștii sibieni în contextul pandemiei, o amendă de 3.000 de lei a mers la o nuntă. 

84 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în acțiunile desfășurate în contextul pandemiei. Au fost verificate 699 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 40 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 6 mijloace de transport, din care 3 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 13 amenzi în valoare de 3.750 de lei, din care cele mai multe, respectiv 11 sancțiuni în valoare totală de 750 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție sanitară. 

O amendă însă a fost cu totul deosebită - asta pentru că polițiștii care au aplicat-o au și trimis acasă 60 de oameni. În urma unui apel 112, polițiștii Secției nr. 2 Poliția Rurală Mediaș au constatat că într-un restaurant din Moșna este organizat un eveniment privat, mai precis o nuntă. Polițiștii Secției nr. 2 Mediaș au amendat o femeie de 47 de ani din Moșna, organizatoarea petrecerii, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar participanții, aproximativ 60 de persoane, au părăsit imediat locația.

O altă sancțiune contravențională cu avertisment a fost aplicată unei persoane fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. 

Pe timpul desfășurării acțiunilor au fost verificate 96 de certificate verzi, 48 de persoane și 22 operatori economici, ocazie cu care au fost aplicate patru avertismente scrise și două amenzi în valoare de 1000 lei.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus