Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
28°C

Primăria Roșia construiește un loc de joacă pentru copiii din satul Nou

Primăria Roșia construiește un loc de joacă pentru copiii din satul Nou

Primăria Comuna Roșia a semnat contractul de finanțare încheiat cu Consiliul Europei prin Programul Romact, pentru derularea proiectului „Construirea unui loc de joacă în satul Nou, Comuna Roșia, Județul Sibiu”.

Prin acest proiect se va acorda o finanțare nerambursabilă în valoare de 4.993.31 euro, suma necesară pentru cumpărarea și montarea complexului de joacă din metal compus din: un topogan drept de 2,5 metri, un topogan drept de 3,5 metri, un topogan spirală, două turnuri, leagăn dublu cu scaune tip A, scară de acces și scară intermediară.

Contribuția primăriei constă în amenajarea terenului pentru montarea complexului de joacă (nivelare teren), achiziția a 10 plăci de protecție pentru atenuarea șocului pentru complexul de joacă, plantarea a  47 de arbori, realizarea unei porți de acces pentru locul de joacă, amplasarea a opt locuri de șezut, reabilitarea gardului metalic care împrejmuiește parcul cu înălțimea de un metru.

Proiectul se desfășoară în perioada 01.10.2021-31.01.2022.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus