Vineri,
03.02.2023
Parțial Noros
Acum
3°C

FOTO Cele mai bune prietene, două sibience și-au deschis atelier de ornamente, în centrul orașului

FOTO Cele mai bune prietene, două sibience și-au deschis atelier de ornamente, în centrul orașului

Pasionate încă de mici de obiectele hand made, două sibience, cumnate și cele mai bune prietene, și-au deschis în urmă cu câteva luni o afacere în centrul orașului - Atelier Simply Bloom. 

Atelierul de pe strada Faurului, nr. 10, așteaptă orice sibian care își dorește să ducă acasă sau să dăruiască un obiect inedit, cu ornamente create din conuri, mușchi natural, bumbac ori flori artificiale. Iar acum, de sărbători, fetele pregătesc unele din cele mai deosebite obiecte de decor pentru Crăciun.

Silvia Carmen și Anca Stanciu s-au cunoscut după ce au terminat liceul. Îndrăgostite de creațiile hand made, întâmplarea a făcut să se găsească tocmai la un atelier de decorațiuni. 

„De mici ne-a plăcut să creăm, să facem ceva frumos iar după terminarea liceului, am ajuns să lucrăm împreună într-un atelier de decorațiuni, unde ne-am și cunoscut. Iar de aici a pornit pasiunea noastră de a crea”, povestesc sibiencele.

La început, au pus niște bani deoparte, cu care au reușit să deschidă atelierul. Apoi, datorită familiilor lor, au continuat activitatea până când au început să aibă profit. 

„Suma de început pe care am reușit să o strângem pentru deschiderea atelierului nostru a fost de 3.000 de lei apoi, cu susținerea financiară și morală a familiei, am reușit să ajungem în acest punct.”

În atelier se găsesc obiecte 100% handmade, create din tot felul de materiale – de la verdeață și flori artificiale, până la mușchi natural și bumbac.

„În atelierul nostru se găsesc produse handmade. Aranjamente, decorațiuni, coronițe, coșulețe, produse macrame, rame personalizate... și tot felul de alte lucrușoare handmade. Am ales să folosim pentru produsele noastre verdeață și flori artificiale pentru ca oamenii să se poată bucura mai mult timp de ele. De asemenea avem partea de materiale naturale cum ar fi conuri, mușchi natural, lemnișoare, bumbac, flori uscate etc. si partea de materiale din diferite fibre textile.”

Primul produs pe care l-au vândut a fost o coroniță realizată pe inel de lemn decorată cu bumbac, lavandă și eucalipt artificial. Întrebate însă care a fost cel mai inedit obiect...

„Este coșulețul din sfoară de iută deoarece acesta a fost gândit și creat de noi de la zero.” 

Cele două antreprenoare au o pagină de Facebook pe care postează creațiile, însă îi așteaptă pe curioși să meargă și la atelierul lor, de pe strada Faurului, acolo unde își propun să rămână câteva zeci de ani buni.

„Scurtă confesiune - pentru noi, Atelier Simply Bloom este mai mult decât un magazin, este un loc de suflet în care am investit tot timpul nostru și unde o să fim 99 de ani... așa am semnat când am deschis firma.”

Găsiți detalii și mai multe fotografii pe pagina de Facebook Atelier Simply Bloom.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 1 an

Frumos... Cine are bani si admira frumosul poate sa cumpere, cine n-are bani, doar admira... Bravo, fetelor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus