Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Meteorologii anunță un week-end ploios și ninsori abundente la munte

Meteorologii anunță un week-end ploios și ninsori abundente la munte

Administrația Națională de Meteorologie a transmis vineri o informare prin care anunță ploi puternice în toată țara și ninsori la munte.

Informarea intră în vigoare sâmbătă, la ora 14:00 și este valabilă până luni, ora 18:00.

”În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În cursul după-amiezii de sâmbătă (11 decembrie) va ploua mai ales în regiunile sudice, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică (11/12 decembrie) și în restul teritoriului. La munte vor fi precipitații mixte, dar treptat în cursul nopții la altitudini de peste 1500 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Începând de duminică (12 decembrie) în regiunile vestice și sud-vestice treptat vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar la munte local va ninge abundent”, au transmis meteorologii.

Precipitațiile vor fi moderate cantitativ, iar pe tot parcursul intervalului se vor acumula în general 15...25 l/mp și, în special în zonele deluroase și montane, peste 40...50 l/mp.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 778

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus