Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Sibianul de 17 ani care a fugit marți de acasă s-a întors. S-a certat cu tatăl lui și s-a dus să stea la un coleg

Sibianul de 17 ani care a fugit marți de acasă s-a întors. S-a certat cu tatăl lui și s-a dus să stea la un coleg

Casian Faur, băiatul de 17 ani pe care mama sa l-a dat dispărut marți, a revenit acasă după două zile. Potrivit autorităților, adolescentul se certase cu tatăl său și a decis să meargă să stea la un coleg de școală.

Audiat fiind de către polițiștii de la investigații criminale, în prezenta părinților, acesta a declarat că în data de 7 decembrie, ora 19:30 a plecat voluntar de la domiciliu în urma unor discuții în contradictoriu cu tatăl său, iar în toată perioada cât a lipsit a locuit la domiciliul unui coleg de școală și nu a dorit să ia legătura cu părinții. 

Totodată, a declarat că nu a săvârșit nicio infracțiune și nici nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării voluntare de la domiciliu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus