Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Taxele și impozitele din Șelimbăr nu au mai crescut de șase ani

Taxele și impozitele din Șelimbăr nu au mai crescut de șase ani

Din anul 2015 nu au mai crescut taxele și impozitele în comuna Șelimbăr, a anunțat astăzi primarul localității Marius Grecu, subliniind că nu se va întâmpla asta nici anul viitor.

Primarul va propune consilierilor locali în ședința din 17 decembrie ca pentru anul 2022 taxele și impozitele din localitate să rămână la același nivel fixat încă din urmă cu șase ani, singura creștere, de 2,6%, în acest an, fiind în corelație cu indicele inflației.

”Din anul 2015 taxele și impozitele în Șelimbăr au rămas la același nivel. Dacă ne uităm acum în spate, credem că această decizie a fost bună, bugetul localității mărindu-se în fiecare an de atunci, fără ca această comunitate să fie împovărată din punct de vedere financiar”, a declarat primarul Marius Grecu.

În proiectul privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022 se menține bonificația de 10% în cazul persoanelor fizice care achită până la 31 martie impozitele pe întregul an în cazul proprietăților imobiliare și a mijloacelor de transport. În cazul persoanelor juridice, reducerea este de 5%.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 848

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus