Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Subprefecții propuși de PSD: Sebastian Șebu și Daniel Moșin. Mihai Macaveiu va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Economiei

Subprefecții propuși de PSD: Sebastian Șebu și Daniel Moșin. Mihai Macaveiu va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Economiei

Sebastian Șebu și Daniel Moșin vor fi viitori subprefecți ai județului Sibiu, au decis social-democrații sibieni. Cei doi urmează să fie propuși structurilor centrale ale partidului și validați în cadrul unei ședințe de Guvern, susțin surse din cadrul organizației.

De asemenea, președintele PSD Mediaș, Mihai Macaveiu, va ocupa un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, condus de Florin Marian Spătaru, membru al PSD.

Daniel Moșin este inginer, are 48 de ani și a fost consilier locale din 2018 până în 2020. El a preluat atunci locul de consilier în urma decesului medicului psihiatru Ghiorghe Talău, produs la finele lunii ianuarie 2018. De asemenea, Moșin a lucrat în cadrul companiei Telekom și a mai deținut funcția de director al CSM Sibiu.

Sebastian Șebu, a doua nominalizare pentru funcția de subprefect, a activat în această instituție pe perioada mandatului de prefect al Mariei Minea. El a deținut atunci funcția de șef al cancelariei. De asemenea, a fost șeful serviciul secret al Poliţiei din Sibiu. Nominalizarea PSD pentru un post de subprefect a fost Șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă a Județului Sibiu până la ieșirea sa la pensie.

Sursa din cadrul organizației Sibiu a PSD spun că pe perioada în care va activa în funcția subprefect va dona unor cauze sociale pensia de fost cadru al MAI.

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Lost in Loft

Acum 9 luni

Fără Raluca ministra veața e pustiu in urbea noastra stiințifico-cultural-fantastică
Raspunde

Vivi Dragan

Acum 9 luni

Cred ca Turcan si restul din PNL Sibiu sunt mandri ca un partid de 10 la suta va avea subprefecti. Sper ca la viitoarele alegeri PNL Sibiu va lua exact 10 la suta pentru magaria de a sustine alianta cu psd.
Raspunde

Cumul salariu cu pensia specială

Acum 9 luni

Pensionat la 41 ani cu pensie specială! La 42 director de cabinet la Prefectura! La 46 Subprefect! Felicitari!
Raspunde

Me

Acum 9 luni

Sebu, pensionar la 46 ani? Bataie de joc.
Raspunde

Patriot

Acum 9 luni

Absolventi la … Oxford sau … Balta Alba style!
Raspunde

Cretu

Acum 9 luni

Vorba reclamei " prietenii știu de ce!" Să doneze salariu că pentru pensie a muncit!
Raspunde

Pro adevăr

Acum 9 luni

Șebu, după ce a fost la 2 și 1/4, s-a pensionat la 41 de ani, pensie de cca.10.000 lei, mare director de cabinet(câtă competență să fi avut un astfel de personaj???), are tupeul sau mai degrabă nesimțirea să continue pe aceeași linie a habarniștilor din Prefectură??? A trecut foarte repede din barca PNL-ului în cea a nulităților din PSD!!!!!! De ce nu mergi în mediul privat Șebule, să-ți dovedești acolo competețele???????
Raspunde

R

Acum 9 luni

Respecte partidului/partidelor pt pastrarea constanta a doctrinei si politicii. Numirea nulitatilor pe functii!Aici sunt destinele si banii dvs. stimati cetateni!
Raspunde

Valentina

Acum 9 luni

Sebu, nu este cumva baiat de preot? .....
Raspunde

Doamne, cât tupeu pe ăștia

Acum 9 luni

Cum Dumnezeu să mai între cineva onest în politică? Cum poate cineva să stea alături de acești indivizi? Ce au realizat ei în viața lor ca să-i recomande aceste funcții? Dacă acești oameni, la această vârstă, primesc aceste posturi, atunci speranța că ne facem bine… se năruie.
Raspunde

Cei care nu luptă

Acum 9 luni

Mafia transpartinică își pune membrii la butoane. Acuma să vedeți jaf și bairam pe banii PNRR.
Raspunde

Pastiu Marioara

Acum 7 luni

Felicitări domnului subprefect Sebu Sebastian.Este un exemplu de corectitudine,bun simt,simt civic, un gospodar desăvârșit, competent și consider că e demn de această funcție. Cei care ati scris lucruri negative,sunt sigura ca nu-l cunoașteți, scrieti din auzite,de la gurile rele. Eu il cunosc și scriu in cunostinta de cauza. Rusine pt cei care aruncă cu noroi in acest OM minunat! Sunt sigura ca vor regreta amarnic atunci cand vor vedea realizările și capacitatea acestui OM deosebit! Ce usor este sa barfesti, dar...veti fi linistiti și așteptați bine de la Dumnezeu??? Așteptați să vedeți ce poate realiza și apoi va dati cu parerea!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus