Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Cel mai frumos bărbat din țară a devenit ambasadorul Asociației Baby Care Sibiu

Cel mai frumos bărbat din țară a devenit ambasadorul Asociației Baby Care Sibiu

Bogdan Nicolae Brînzoi devine al optulea ambasador al Asociației Baby Care Sibiu, cea care luptă pentru asigurarea celor mai bune condiții copiilor născuți prematur la Sibiu.

”Un nou ambasador al piticilor” îl prezintă cei de la Baby Care pe Bogdan Nicolae Brînzoi, primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe. Născut la Sibiu, Bogdan va reprezenta România la competiţia Mister Global, în Bangkok – Thailanda (februarie 2022), unde va promova cauza copiilor prematuri.

„Unul din 10 copii se naște prematur. Aceasta înseamnă că unul din 10 copii are nevoie de ajutor pentru a supraviețui, pentru că prematuritatea înseamnă dezvoltarea incompletă și/sau funcționarea insuficientă a organelor. Cu cât un copil se naște mai prematur, cu atât e mai mare riscul de a fi îngrijit într-o terapie intensivă neonatală și nevoia de ajutor specializat pentru a supraviețui. Echipamentele din terapia intensivă neonatală – incubatoare, aparate de respirație, monitoare, etc. – ajută la supraviețuirea prematurilor. Dar, la fel ca și oamenii, aparatele au și ele o durată de viață. Și cum prematuri se nasc continuu, terapiile intensive neonatale sunt mereu pline, aparatele de care au nevoie acești copii pentru a supraviețui se uzează, se strică, trebuie înlocuite. Terapiile intensive neonatale și secțiile de prematuri au nevoie continuă de susținere pentru ca fiecărui copil să i se poată oferi cea mai bună șansă la viață. De aceea, mi-am propus să fac cunoscute nevoile copiilor prematuri și să încerc să ajut eforturile medicilor și asistentelor care îi îngrijesc și vă îndemn și pe voi: să fim cu toții mai buni, nu doar de Crăciun!”, a declarat noul ambasador „Baby Care” Sibiu, Bogdan Nicolae Brînzoi, conform unui comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Bogdan Nicolae Brînzoi se alătură celorlalţi ambasadori Baby Care Sibiu: Nicolle Stănese (jurnalist), Radu Nechifor (muzician), Ofelia Popii (actriţă), Teodor Tulpan (alpinist), Oana Jurj (mamă de prematuri), Daniel Bălţat (fotograf), Chloe Anna Pinter (prematur extrem – 600 de grame).

Maria Livia Ognean, preşedintele Asociaţiei „Baby Care”, medicul şef al Secţiei Clinice de Neonatologie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Sibiu, a subliniat că este vital ca toţi copiii prematuri să beneficieze de cele mai bune condiţii de îngrijire, pentru a primi o şansă reală la viaţă. „Ne bucurăm că Bogdan a decis să facă cunoscute nevoile piticilor noștri, devenind astfel ambasador al prematurilor. Ne dorim să oferim cea mai bună îngrijire și cele mai bune terapii și ne bucurăm de fiecare mână de ajutor, de fiecare susținere pe care o primesc piticii noștri”, a arătat medicul Maria Livia Ognean.

Asociaţia Baby Care Sibiu este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, apolitică, structurată exclusiv pe bază de voluntariat, organizată la nivelul Secţiei Clinice de Neonatologie a Spitalului Judeţean Sibiu în 2006, la iniţiativa personalului acestei clinici.

Pentru toţi cei care doresc să sprijine activitatea sau campaniile Asociației Baby Care:

Contul ASOCIAȚIEI BABY CARE SIBIU, deschis la BRD Sibiu, FilialaGara:

RON: RO50BRDE330SV17320573300

Euro: RO26BRDE330SV70551743300

USD: RO66BRDE330SV70551913300

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cucule , pasare sura....

Acum 2 ani

Bai Branzoi lasa ong-urile, du-te si angajeaza-te la CJ Sibiu. Acolo e o paine MARE de mancat pentru tine! Baietii frumosi ca tine sunt foarte apreciati acolo.
Raspunde

Zacuscă

Acum 2 ani

Daca asta e frumos... atunci ne-am dus dracu' de tot...
Raspunde

Meea

Acum 2 ani

E de închiriat pt. proaspetele mamici?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus