Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Polițiștii transmit condoleanțe în cazut tinerei de 21 de ani și oferă consiliere colegului implicat : „Ne exprimăm sincere regrete”

Polițiștii transmit condoleanțe în cazut tinerei de 21 de ani și oferă consiliere colegului implicat : „Ne exprimăm sincere regrete”

Membrii sindicatului DECUS au transmis pe pagina de facebook un mesaj prin care tramsit condoleanțe familiei tinerei de 21 de ani accidentată mortal de mașina condusă de un polițist aflat în timpul serviciului. Accidentul s-a produs luni, 27 decembrie, pe strada 1 Decembri din Agnita. Pe de altă parte, polițiștii spun că îi vor asigura consultanță și reprezentare juridică colegului impliat în accident, pentru respectarea drepturilor procesuale și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

În cele ce urmează prezentăm, integral, mesajul polițiștilor de la DECUS.

„Având în vedere tragicul accident de circulație în care a fost implicat membrul nostru de sindicat, arătăm faptul că nici Sindicatul #Decus și nici IPJ Sibiu sau altă instituție publică nu au fost mandatate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Agnita pentru a da comunicate de presă, Ministerul Public fiind singurul în măsură să ofere informații cu privire la eveniment, având în vedere faptul că ancheta este în plină desfășurare.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Referitor la membrul nostru de sindicat, îi vom asigura consultanță și reprezentare juridică pentru respectarea drepturilor procesuale și pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Ne exprimăm sincere regrete și transmitem condoleanțe familiei îndoliate”.

Biroul Executiv al SNPR DECUS

Citește și „O tânără de 21 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină a Poliției, în timp ce traversa drumul”

Citește și „Tânăra de 21 de ani accidentată mortal de un polițist, plânsă de apropiați: „ Un om frumos la suflet și la chip”

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 2 ani

Sunt curios cum s-a gandit , daca s-a gandit , sindicatul sa sprijine familia fetei ucise pe trecerea de pietoni.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus