Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
4°C

Amenzi în valoare totală de 11.500 de lei pentru plecarea din carantină și nepurtarea măștii

Amenzi în valoare totală de 11.500 de lei pentru plecarea din carantină și nepurtarea măștii

În ultimele 24 de ore, polițiștii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19  în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare. Au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.500 de lei.  

63 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 782 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 34 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 74 de mijloace de transport, din care 11 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 de lei, din care:

- 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.500 de lei pentru nerespectarea măsurii carantinei;

- 5 sancțiuni contravenționale cu avertisment pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Autoritățile recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19, să poarte masca de protecție în toate spațiile publice închise și deschise, să păstreze distanțarea fizică și să respecte interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Dili Mache

Acum 10 luni

Bulău trebuie pentru ăștia, nu amendă

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus