Joi,
18.08.2022
Parțial Noros
Acum
30°C

Peste 400 de persoane s-au bucurat de sărbători prin campania „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”

Peste 400 de persoane s-au bucurat de sărbători prin campania „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”

La Meadiaș, cea de-a patra ediție a campaniei umanitare „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” a ajuns la final. Peste 400 de persoane cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, orașul Copșa Mică, precum și din localitățile: Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă) au avut parte de sprijin și de suprize pentru a se putea bucura de sărbătorile de iarnă.

Daniel Dăbăcan, președintele Asociației „Primește și Dăruiește” spune că anul acesta campania a întâmpinat greutăți, însă cu ajutorul oamenilor de bine a fost dusă la final și 186 de familii au primit alimente, iar peste 200 de copii au primit cadouri.

„A fost și de această dată o campanie cu multe obstacole, dar bunul Dumnezeu ne-a ajutat să le depășim pe fiecare. Chiar dacă în acest an nu am reușit să atingem unul dintre obiectivele stabilite încă de la prima ediție și anume să depășim de fiecare dată numărul beneficiarilor din acțiunea anterioară în ceea ce înseamnă plasele cu alimente, ne bucurăm că am adus zâmbete și îmbrățișări unui număr de 186 de familii, care au primit câte o plasă cu alimente, o pâine, dar și un cozonac. În paralel, peste 200 de copii au primit cutii cu cadouri. De asemenea, alte plăsuțe cu dulciuri vor ajunge în zilele următoare la prichindeii internați în secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Mediaș. Mulțumim încă o dată din suflet tututor celor care au avut și au încredere în noi și în faptele noastre, sperând ca 2022 să fie un an mai bun, comparativ cu ultimii doi ani și ultimele două campanii, a declarat Dăbăcan Daniel, președintele Asociației „Primește și Dăruiește”.

Campania umanitară „Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” se desfășoară sub egida Asociației Primește și Dăruiește în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș, fiind un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.

În acest an, motto-ul acțiunii a fost „Dăruind, vom dobândi fericire și pace în suflet!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus