Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Interviurile TS: Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra

Interviurile TS: Ciprian Ștefan, directorul CNM Astra

Directorul Muzeului Astra, Ciprian Ștefan Anghel, a vorbit la ”Interviurile Turnul Sfatului” despre majorările biletelor și abonamentelor de intrare în muzeu. El mai spune că banii din bilete intră în bugetul instituției, de unde sunt repartizați pentru buna funcționare, inclusiv investiții, dar și salarii. Pe lângă toate cele descrise mai sus, muzeul sibian a rămas anul acesta și fără o sumă importantă de bani pe care o primea de la Guvernul României.

Cum arată 2022 pentru cea mai mare instituție culturală din Sibiu, vedeți în interviu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

2 comentarii

Dan

Acum 4 luni

Pacat ..... cu abonementul de 150 lei mergean de 10 -12 ori pe an la plimbare in muzeul Astra, plus cu prieteni din tara si strainatate (acestia isi plateau biletele). Asa o sa-i scot doar in centru si poate o iesire la Paltinis. Nu o sa-mi mai fac abonament. Poate o sa fac 1 vizita pe an si platesc pentru 2 adulti si un copil. In aceasi situatie o sa fie multi sibieni, muzeul o sa aiba de pierdut, este o scumpire prea radicala! Decizie luata in defavoarea sibienilor!
Raspunde

Daniel

Acum 4 luni

Voi reinnoi abonamentul de indata ce salariul meu va fi dublu fata de cel actual. Multumesc.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus