Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Șase cazuri de Covid în clădirea Instituției Prefectului Sibiu. Joi și vineri este suspendată activitatea cu publicul la ”Permise și Înmatriculări”

Șase cazuri de Covid în clădirea Instituției Prefectului Sibiu. Joi și vineri este suspendată activitatea cu publicul la ”Permise și Înmatriculări”

Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Sibiu își suspendă activitatea în zilele de joi și vineri, ca urmare a descoperirii a șase cazuri de coronavirus în rândul angajaților.

Prin urmare, în zilele de joi, 20 ianuarie, și vineri, 21 ianuarie, se suspendă activitatea cu publicul pentru depuneri de documente necesare înmatriculării vehiculelor.

”Persoanele programate în perioada mai sus menționată sunt invitate să se prezinte pentru depunerea documentelor în zilele de miercuri, 26 ianuarie a.c. și joi, 27 ianuarie a.c. în intervalul orar 8:30 și 18:00 și să aibă dovada programării într-una din cele două zile în care este suspendată activitatea”, au transmis reprezentanții Prefecturii Sibiu.

Totodată, se suspendă activitatea și la centrul secundar din Mediaș pentru activitățile de primiri documente în vederea înmatriculării în zilele de joi, 20 ianuarie,  marți, 25 ianuarie și joi, 27 ianuarie. Activitatea centrului pva fi reluată începând de marți, 1 februarie a.c.,  conform programului stabilit.

”Măsura a fost decisă urmare a rezultatelor testării periodice a personalului SPCRPCIV Sibiu. La ultima testare efectuată, au fost confirmate pozitiv cu infecția SARS-CoV-2 șase persoane din angajații care desfășoară activități cu publicul la ghișeu”, mai arată reprezentanții Prefecturii.

Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorie se desfășoară în program normal, conform programărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1671

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus