Sâmbătă,
01.10.2022
Innorat
Acum
16°C

Angelica Cojocariu este noul director general CAS Sibiu: sunt numită pe o perioadă determinată

Angelica Cojocariu este noul director general CAS Sibiu: sunt numită pe o perioadă determinată

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Sibiu are un nou director. Este vorba Despre Angelica Cojocariu, de Specialitate inginer IT. Aceasta a fost numită în data de 10 ianuarie pe o perioadă determinată.

„Am fost numită în locul doamnei doctor Mihaela Galiș pe o perioadă determinată. Doamna doctor s-a întors la calitatea ei de medic șef pentru că era mare nevoie de ea și am preluat îndatoririle ei. Fiecare dintre noi încercăm să ne descurcăm și să ajutăm pe cât putem ca lucrurile să meargă bine”, a declarat Angelica Cojocariu, noul director general CJAS Sibiu.

Noul director general are o vechime de peste 20 de ani în cadrul instituției, fiind șef compartiment IT din anul 2001. Aceasta o înlocuiește pe Dr. Mihaela Galiș numită director interimar după ce singurul candidat care s-a prezentat la concursul pentru ocuparea postului de director executiv din vara anului trecut, a fost declarat respins.  

Citește și  Dr. Mihaela Galiș rămâne interimar la CJAS Sibiu. Candidatul înscris la concurs pentru postul de director general a fost declarat respins

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Nonick

Acum 8 luni

Mai schimbati poza Casei de Sanatate, acum e albastra.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus