Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Dr. Mihaela Galiș rămâne interimar la CJAS Sibiu. Candidatul înscris la concurs pentru postul de director general a fost declarat respins

Dr. Mihaela Galiș rămâne interimar la CJAS Sibiu. Candidatul înscris la concurs pentru postul de director general a fost declarat respins

După jumătatea lunii iulie au avut loc concursurile pentru ocuparea posturilor de director general, director executiv, director executiv adjunct și director economic din cadrul Direcției Județene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Sibiu. Doar candidatul pentru postul de director executiv adjunct a fost declarat admis în urma rezultatelor finale. În rest, avem un candidat înscris pentru postul de director general, dar în urma concursului a fost declarat respins, potrivit rezultatelor finale, iar în cazul celorlalte două posturi nu s-a prezentat nimeni la concurs. În cazul posturilor neocupate, se vor reorganiza concursuri.  

În luna iulie, Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), a scos la concurs funcțiile de director general, director executiv, director executiv adjunct și director economic din cadrul Direcției Județene a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Sibiu. Concursurile s-au desfășurat în 20 iulie pentru directorul economic, în 26 iulie pentru directorul general și în 27 iulie pentru funcția de director executiv adjunct, conform CNAS.

Pentru postul de director general o singură persoană s-a înscris, însă, a fost declarată respinsă la examenul susținut pentru obținerea acestei funcții. Pentru postul de director executiv nu s-a prezentat nimeni, aceeași situație regăsindu-se și la concursul organizat pentru funcția de director economic. Pentru CJAS Sibiu nu s-a prezentat nimeni.

Singurul post care urmează să fie ocupat este cel de director executiv adjunct – Medic Șef. O singură persoană s-a înscris pentru a ocupa această funcție, iar în urma rezultatelor finale a fost declarată admis.

În acest moment, director general interimar al CJAS Sibiu este Mihaela Galiș. Aceasta își va păstra postura până ce instituția va fi condusă de un director general admis prin concurs.

„În momentul de față nu avem un director general, iar eu voi rămâne în această funcție, ca interimar, până cineva va promova examenul. Nu m-am înscris pentru acest post, însă, am fost admisă pentru altă funcție, pentru care am susținut un concurs. Până în momentul în care CJAS va avea un director admis prin concurs, postul pe care urmează să-l ocup este înghețat”, spune Mihaela Galiș.

Potrivit Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, pentru CJAS Sibiu va mai fi scos la concurs un post care implică o funcție de conducere și anume cea de director executiv relații contractuale. Concursul va avea loc în dara de 18 august.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

Eva

Acum 2 ani

Mai crede cineva in concursuri corecte ? Asta e cauza pentru care nu sunt amatori. Unii așteaptă interimatul, alții culoarul...
Raspunde

Nonick

Acum 2 ani

Mai actualizati si voi poza, acum cladirea are alta culoare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus