Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Primele convoaie cu tehnică militară SUA intră diseară în România. Vor trece și prin Sibiu

Primele convoaie cu tehnică militară SUA intră diseară în România. Vor trece și prin Sibiu

Primele elemente de tehnică militară ale detașamentului SUA care va purta denumirea Task Force (TF) Cougar vor intra în această seară în România, pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac, judeţul Arad, anunță Ministerul Apărării Naționale.

Ora aproximativă de sosire este 22.00. Autovehiculele din compunerea coloanei, însoțite de autospeciale ale Poliției Militare, se vor deplasa, după trecerea frontierei de stat, pe ruta Arad - Deva – Sibiu - Râmnicu Vâlcea – Pitești – București  - Mihail Kogălniceanu.

Pentru o bună desfăşurare a traficului, Poliția Militară va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra eventualelor restricții rutiere.

TF Cougar va fi constituită, în principal, din militari  ai Batalionului 2 (2nd Squadron) / Regimentul 2 Cavalerie, care vor acționa cu transportoare blindate Stryker, la care se vor adăuga militari cu alte specialități din cadrul batalioanelor regimentului (artilerie, geniu, structuri de sprijin etc).

Restul tehnicii de luptă, precum și militarii acestui batalion vor sosi în România în perioada imediat următoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Gigi

Acum 2 ani

Neaparat paine si sare si , eventual, un spectacol Junii Sibiulu....poate si un cor de elevi cu cantece patriotice.
Raspunde

Semper

Acum 2 ani

Si doamnele Fodor si Campean in port popular. Si Iordanescu sa le aleaga traseul prin Sibiu, pe la Symphony by the Lake...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus