Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

VIDEO-Noi violențe ies la iveală în Sibiu: Bătaie filmată în benzinăria din oraș unde a fost înjunghiat un tânăr

VIDEO-Noi violențe ies la iveală în Sibiu: Bătaie filmată în benzinăria din oraș unde a fost înjunghiat un tânăr

După cele două înjunghieri de săptămâna trecută, din 7 și 8 februarie, o nouă agresiune care s-a petrecut în orașul Sibiu în ultima perioadă a ieșit la iveală, după ce a apărut pe internet un video cu o bătaie care a avut loc la finalul anului trecut.

În aceeași benzinărie din Lazaret în care un bărbat a fost înjunghiat în urmă cu o săptămână, în 29 decembrie 2021 a avut loc o bătaie între trei bărbați. În urma agresiunii, un tânăr a avut nevoie de 30 de zile de îngrijri medicale, spun surse apropiate anchetei, el fiind și cel care a făcut plângere la poliție.

Potrivit polițiștilor sibieni, în acest caz se fac cercetări într-un dosar de tulburarea ordinii și liniștii publice. „La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, se efectuează cercetări într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că în aceeași benzinărie, în data de 8 februarie, un tânăr de 31 de ani din Cisnădie a fost înjunghiat de mai multe ori de un sibian de 20 de ani. Acesta din urmă a fost pus sub arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

Citește și Cine face legea în Sibiu? Două înjunghieri, niciun reținut. Procuratură: ”Se va decide ulterior”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Ce zicea tov. Ivancea ?

Acum 2 ani

ca cele doua injunghieri sunt cazuri izolate si ca Sibiul e un oras sigur ??
Raspunde

DB

Acum 2 ani

oraş sigur, de poveste, capitală a bunelor maniere şi gastroenteritelor. Poliţia e dezinteresată, primăria păzeşte statui în loc să aibă grijă de cetăţeni şi ne ia gunoiul la lupă să vadă cum sortăm deşeurile, în vreme ce criminalitatea e în creştere.
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

Comentariu corect până la un punct, dar gunoiul din păcate NU e luat la lupă, deși AR TREBUI!! E mare lenea sibienilor(a românilor, în general) când să sorteze gunoiul pe categorii. Și se mai întreabă unii de ce crește taxa de salubrizare!
Raspunde

DB

Acum 2 ani

vezi mai pe larg pe ce urmează să toace banii (500.000 de lei, la care se adaugă TVA) turnul sfatului: ”Știu ce ai aruncat la gunoi și acum patru ani!” Primăria propune tehnologie peste gunoaiele sibienilor" 02 Februarie 2022
Raspunde

Demisia Conducerii Politiei Sibiu

Acum 2 ani

Demisia chestorului care conduce politia Sibiu! La pensie, generale! Am vazut cu totii ce poti ! Ai stat muuuult prea mult pe functia aia prea mare pentru competenta ta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus