Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Mega Modern, o nouă firmă de construcții în județul Sibiu. Lista completă a serviciilor

Mega Modern, o nouă firmă de construcții în județul Sibiu. Lista completă a serviciilor

Începând din primăvara anului 2021, firma Mega Modern din comuna Orlat, județul Sibiu, este alături de sibieni prin servicii de construcții, demolări și renovare.

Mega Modern își propune să aibă un impact pozitiv prin calitatea lucrărilor pe care le execută și prin accesibilitatea acestora către o gamă extinsă de clienți. Totodată, Mega Modern activează pe piața construcțiilor de locuințe oferind servicii specifice domeniului său de activitate precum servicii de demolare clădiri, pregătire terenuri, construcție sau renovare locuințe existente, lucrări de izolație, zugrăveli, vopsitorie și nu numai.

Angajarea oamenilor din categorii vulnerabile

Ca întreprindere cu caracter social, firma a angajat persoane aflate în situație de risc de excluziune socială pe posturile de muncitor necalificat în construcții, alături de personalul înalt calificat ce execută lucrări specifice, oferind astfel o șansă la dezvoltare în plan social acestor persoane și contribuind la combaterea sărăciei. 

„Angajații Mega Modern lucrează organizat în condiții adecvate, beneficiind de suportul nostru pentru a se integra și a evolua din punct de vedere profesional. Suntem o întreprindere cu caracter social atestată în acest sens, reușind până în prezent să angajăm în muncă persoane care nu au alte venituri și cu care ne desfășurăm activitatea. Ne dorim să facem noi angajări atunci când stadiul dezvoltării noastre o va permite”, arată reprezentanții  Mega Modern.

Servicii complete de construcții, demolări și renovare

Mega Modern execută lucrări de izolație, zugrăveli, reparații acoperișuri, modificarea și renovarea structurilor rezidențiale existente, iar în viitorul apropiat planurile sunt să ofere și construcții de imobile.

Servicii:

Construcții diverse:

- clădiri rezidentiale și nerezidențiale;

- clădiri pentru producție industrială;

- spitale, școli, clădiri de birouri;

- hoteluri, magazine, centre comerciale, restaurante;

- depozite, garaje, inclusiv garaje subterane;

- edificii religioase;

- asamblarea și ridicarea de construcții din prefabricate pe santier;

Demolări:

- lucrări de pregătire terenuri;

- demolări de clădiri.

Renovări:

- modificarea și renovarea structurilor rezidentiale existente;

- lucrări de izolație atât la exterior cât și la interior;

- lucrări de pardosire si placare a pereților;

- lucrări de vopsitorie, zugrăveli și montări de geamuri;

- lucrări de învelitori, sarpante și terase la construcții.

„Fiind o întreprindere cu caracter social, ne dorim ca o dată cu extinderea activităților noastre și în măsura în care situația financiară o va permite să putem oferi anumite servicii și în mod gratuit către persoane nevoiașe care locuiesc în zona noastră”, mai arată cei de la Mega Modern.

Pe cei de la Mega Modern îi găsiți pe site-ul https://megamodern.ro/.

Sursă foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Birtu

Acum 2 ani

Alta firma de renume international dupa pamant srl ,total neseriosi provenita din aceasi zona. Inca un amic din gasca pradatorilor de bani publici si-a deschis srl. Va fi o adevarata competitie in privinta calitatii si a preturilor bune oferite de aceste firme pentru lucrarile frumoase executate pentru locuitorii orasului.
Raspunde

Aabb

Acum 2 ani

Alt cioban lacom care habar nu are de construcții dar are relații pe la primării
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus