Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Doi pompieri sibieni au plecat cu un microbuz în Vama Siret. „Suntem pregătiți să suplimentăm”

Doi pompieri sibieni au plecat cu un microbuz în Vama Siret. „Suntem pregătiți să suplimentăm”

16 microbuze de transport persoane din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență din județele Alba, Sibiu, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Cluj, Mureș și Neamț au ajuns în Vama Siret, din județul Suceava. Nouă dintre acestea vor rămâne în vamă pentru transportul cetățenilor ucraineni către destinațiile dorite, printre care se numără și echipajul sibian.

În cursul nopții, un microbuz de transport persoane din Sibiu s-a alăturat misiunii de sprijin a cetățenilor ucrainieni care intră în țara noastră prin punctele de frontieră din județul Suceava. Cei doi pompieri militari care deservesc microbuzul de transport persoane fac parte din misiunea integrată pentru gestionarea situației generate de conflictul militar din Ucraina.

„Aceștia vor prelua cetățeni ucrainieni din vama Siret și îi vor transporta spre punctele de triere sau mai apoi spre locurile puse la dispoziție de autorități. ISU Sibiu este pregătit să suplimenteze sprijinul oferit cu tehnică și personal dacă situația o va impune”, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Citește și ZIUA 4. RĂZBOI ÎN UCRAINA. Lupte cu rușii pe străzile din Harkov, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus