Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-4°C

Incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești din Târnava. Focul s-a extins la casa vecină

Incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești din Târnava. Focul s-a extins la casa vecină

Pompierii sibieni au intervenit astăzi pentru a stinge incendiul izbucnit la acoperișul unei anexe gospodărești din localitatea Târnava. Focul a reușit să ajungă și la acoperișul unei case vecine.

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere și cu un echipaj al Ambulanței Sibiu. Anexa gospodărească adăpostea camera centralei termice, anunță salvatorii. Incendiul a fost generat de utilizarea unui coș de evacuare a fumului neizolat corespunzător și a fost lichidat în scurt timp de către pompierii militari alături de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Târnava.

A ars acoperișul camerei centrale termice în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 25 metri pătrați și acoperișul casei vecinului pe o suprafață de 15 metri pătrați. Aceasta se află lipită de anexă centralei termice, transmite slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 8 luni

Asa-i cand curtile sunt de latimea unui strat de cartofi si se construiesc case si anexe lipite una de cealalta. Si din pacate se pastreaza aceasta "traditie" si in zonele urbane nou construite unde este teren destul pentru constructii. Tot cu parcele liliputane si cu cladiri inghesuite...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus