Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
32°C

Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și ger. Temperaturile scad până la minus 18 grade Celsius

Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și ger. Temperaturile scad până la minus 18 grade Celsius

Meteorologii anunță vreme deosebit de rece și ger noaptea și dimineața, intensificări ale vântului, în următoarele trei zile la Sibiu.

Informarea meteo se referă în special la intervalul 9-12 martie.

”În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă. Va fi ger noaptea și dimineața, la început în depresiunile intramontane, iar joi spre vineri (10/11 martie) și vineri spre sâmbătă (11/12 martie) și în restul regiunii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -14 și -6 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, izolat sub -18 grade. Vântul va avea unele intensificări trecătoare, îndeosebi pe parcursul zilelor de joi (10 martie) și vineri (11 martie), cu viteze la rafală, în general de 45...55 km/h, iar senzația de frig va fi amplificată. La munte pe arii restrânse și izolat în rest va mai ninge slab”, au transmis meteorologii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus