Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Proiect privind acordarea de gratuităţi pentru transportul refugiaţilor din Ucraina

Proiect privind acordarea de gratuităţi pentru transportul refugiaţilor din Ucraina

Guvernul va discuta, în şedinţa de sâmbătă, un proiect de hotărâre privind acordarea de gratuităţi şi facilităţi pentru transportul cetăţenilor străini sau apatrizilor aflaţi în situaţii deosebite, proveniţi din zona conflictului armat din Ucraina, informează biroul de presă al Executivului.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră anunţă că vineri au intrat în România 71.121 de persoane, dintre care 16.348 cetăţeni ucraineni, în scădere cu 22,1 % faţă de ziua precedentă.

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în Romania 6.625 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 18%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 7.998 cetăţeni ucraineni (scădere cu 29,2 %), precizează IGPF.

De la declanşarea acestei crize, până pe 11 martie, ora 24,00, la nivel naţional, au intrat în România 380.866 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 304.156 cetăţeni ucraineni. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus