Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Rusia anunţă că va ataca fabricile ucrainene de armament

Rusia anunţă că va ataca fabricile ucrainene de armament

Rusia a avertizat că intenţionează să atace fabricile ucrainene de armament, ca represalii după un atac ucrainean asupra unui oraş controlat de separatiştii proruşi în Doneţk, şi le-a cerut localnicilor aflaţi în proximitatea respectivelor fabrici să se îndepărteze de acele locuri, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Ministerul rus al Apărării a menţionat într-o declaraţie de presă că Rusia estimează că Ucraina a folosit muniţii cu fragmentaţie în atacul asupra unei zone dens populate în Doneţk.

Forţele ruse vor acţiona pentru a ''scoate din funcţiune întreprinderile complexului militaro-industrial al Ucrainei care fabrică şi repară arme pe care naţionaliştii le folosesc pentru a comite crime de război'', se arată în declaraţia ministerului rus.

''Îndemnăm cetăţenii ucraineni care lucrează în aceste întreprinderi, precum şi rezidenţii din clădirile rezidenţiale situate în apropiere, să părăsească zonele de potenţial pericol'', a mai transmis acelaşi minister.

Sursa: agerpres.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus