Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Grupo Antolin, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de piese auto din lume, face angajări la Sibiu

Grupo Antolin, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de piese auto din lume, face angajări la Sibiu

Cu peste 150 de fabrici în lume, Grupo Antolin este una dintre cele mai extinse companii de producție și distribuție de componente auto. În Sibiu, compania s-a dezvoltat începând cu anul 2008 și colaborează cu clienți cunoscuți precum Dacia Renault, Stellantis, Toyota, BMW, Daimler, sau Volskwagen Group. Cu aproximativ 1.000 de angajați, Grupo Antolin Sibiu continuă să se extindă și caută personal pentru posturile de operatori, electromecanici și ingineri.

Grupo Antolin este o companie cu sediul în Burgos, în Nordul Spaniei, un business de familie, care se concentrează pe interiorul automobilului. „Lightning and human machine interface” este divizia care funcționează la Sibiu din anul 2008.

„Divizia a crescut, iar între timp s-au alăturat fabrici din Spania și din China. Suntem una dintre cele 150 de fabrici ale Grupo Antolin în lume, iar în Sibiu avem singura fabrică din România. Noi ne ocupăm cu partea interioară a mașinii, mai exact facem corpurile de iluminat pentru interioarele de mașini (lampă plafonieră, ghiduri lumină uși/bord, lămpi iluminare torpedou/pedale etc). Într-una din patru mașini care circulă pe șosele puteți găsi produse Grupo Antolin. În una din zece mașini care circulă pe șosele, se găsesc produse Grupo Antolin Sibiu”, arată reprezentanții companiei.

Se livrează în 163 de puncte de pe glob

Pe lângă corpurile de iluminat interior, compania realizează bordurile de mașină, interioarele de uși, plafonierele, iar corpurile de iluminat au venit ca și completare a acestor servicii. Produsele Grupo Antolin se găsesc la mașini precum Dacia, Renault, Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo, Opel, Volskswagen, Porsche, Seat, Skoda, Audi, Toyota, BMW sau Daimler.

„Livrăm în 163 de puncte pe glob, din Nordul Europei în Sudul Africii, din America în Asia. Livrăm fie direct din Sibiu, fie prin platformele logistice ale clienților noștri sau prin intermediul altor colegi din alte divizii. Folosim peste 3.600 de componente pentru 2.200 de produse finite. Pentru companiile Grupo Antolin, noi suntem considerați o fabrică mare. Grupul Antolin are de obicei fabrici de 200-400 de oameni. Noi avem 1000 de angajați și suntem una din principalele fabrici ale grupului”, mai arată reprezentanții Grupo Antolin.

„Vino într-o companie în care oamenii contează”

În anul 2008, deoarece producția a crescut, fabrica de la Sibiu s-a extins cu o nouă o clădire.

Fabrica este împărțită în trei unități de producție, unitatea de producție unu (secția de injecție) și două unități de asamblare.

„Am încercat să le grupăm în funcție de fabricanții de mașini, de exemplu, într-una din clădiri fabricăm pentru grupul Renault și Stellantis și în cealaltă clădire avem clienți germani plus Toyota. Asamblările se fac pe mașini fie manuale, semiautomate sau automate. În ultima vreme tind să vină tot mai mult mașini semiautomate și automate pentru că este foarte complex produsul, sunt multe cerințe de calitate la produsele pe care le fabricăm deoarece ne focusăm foarte mult pe produse de nișă”, mai transmit aceștia.

În prezent, Grupo Antolin Sibiu angajează operatori, electromecanici și ingineri. Mediul de lucru este unul primitor, iar compania a fost bine primită pe piața de lucru din Sibiu. Mai mult, printre lista de beneficii a viitorilor angajați se află tichete de masă, asigurare medicală, ziua de naștere liberă și decontarea transportului pentru persoanele din Sibiu și oferirea de transport propriu din următoarele puncte: Copșa Mică, Rășinari, Poplaca Gura Râului – Cristian- Orlat, Cisnădie și Cartierul Arhitecților.

„Suntem foarte bine primiți, suntem în relații bune cu oficialitățile de aici. Oamenii vor să vină la noi, există spațiu între posturile de lucru, totul este aerisit, există lumină naturală, un mediu de lucru curat, liniștit. O mare parte din angajați lucrează stând jos pentru că există mașini automate și semiautomate și atunci le ușurează munca. În prezent, angajăm operatori în trei sau patru schimburi. La secția de injecție se lucrează patru schimburi, iar la secția de asamblare în trei schimburi. Pe lângă operatori, mai angajăm electromecanici la Departamentul Mentenanță și Ingineri pentru Departamentul de Calitate. Pentru noi, oamenii sunt foarte importanți”, mai arată aceștia.

CV-urile se pot completa la poartă (Europa Unită nr. 7), se pot trimite pe mail la adresa hrsibiu@grupoantolin.com sau pe whatsapp, la numărul de telefon 0758.715.940.

„Lucrăm foarte mult pentru mașini electrice și avem componente mai complexe din punct de vedere tehnic. Vom avea proiecte noi cu împreună cu grupul Volkswagen, Daimler, BMW, Toyota. Sunt proiecte care se vor întinde pe o perioadă mare de timp”, concluzionează cei de la Grupo Antolin.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Weber Maria Mihaela

Acum 3 săptămâni

Buna ziua as dori un interviu pentru angajare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus