Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Iohannis: România este hotărâtă să sprijine Republica Moldova în aderarea la UE

Iohannis: România este hotărâtă să sprijine Republica Moldova în aderarea la UE

România este "hotărâtă" să sprijine Republica Moldova în procesul de aderare la Uniunea Europeană, a reiterat, joi, preşedintele Klaus Iohannis.

"Moldova şi-a depus cererea de aderare la Uniunea Europeană şi aseară am discutat pe larg cu doamna preşedinte Sandu şi cu doamna prim-ministru Gavriliţă această chestiune. România este hotărâtă, nu doar că este dispusă să sprijine Republica Moldova, asta în multiple feluri şi pe diferite paliere. Acum, în acest moment, sprijinul este unul politic, noi declarăm că sprijinim aderarea Republicii Moldova, spunem asta în toate formatele şi explicăm tuturor partenerilor de ce credem că este bine aşa", a declarat Iohannis, citat de Agerpres, după întâlnirea cu omologul estonian, Alar Karis, aflat în vizită la Bucureşti. 

foto presidency.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus