Luni,
28.11.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

VIDEO Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri

VIDEO Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Putin: Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri

Arnold Schwarzenegger îi cere lui Vladimir Putin să pună capăt războiului din Ucraina. Într-un filmuleț video de 9 minute, publicat pe Twitter, actorul de la Hollywood a vorbit despre ce îl leagă de Rusia, părerea sa despre război și necesitatea ca acesta să înceteze, scrie digi24.ro

„Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul. Vă rog să urmăriți și să distribuiți”, este descrierea care însoțește mesajul video al cunoscutului actor.

Arnold Schwarzenegger i s-a adresat direct lui Vladimir Putin. „Tu ai început acest război, tu îl conduci și tot tu îl poți opri. Este ilegal ceea ce faci”, a declarat fostul guvernator al statului California.

Arnold Schwarzenegger, primul star de cinema din Occident care a filmat la Moscova pentru un film, și-a exprimat admirația față de cetățenii ruși care au ieșit în stradă în semn de protest față de invazia rusă în Ucraina. „Lumea v-a văzut curajul. Știm că ați suportat consecințele. Ați fost arestați, închiși și bătuți. Sunteți noii mei eroi”, a spus actorul de la Hollywood în vârstă de 74 de ani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus