Vineri,
26.04.2024
Partial Noros
Acum
9°C

Jucătorul de tenis Rafael Nadal s-a accidentat. Va lipsi de pe teren până la şase săptămâni și va rata două turnee

Jucătorul de tenis Rafael Nadal s-a accidentat. Va lipsi de pe teren până la şase săptămâni și va rata două turnee

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal (3 ATP) suferă de o fisură costală, accidentare care-l va ţine în afara terenului de joc până la şase săptămâni, scrie Reuters.

Nadal, câştigător a 21 de titluri de Mare Şlem la simplu, a avut, din această cauză, dificultăţi respiratorii în finala de la Indian Wells, pierdută în faţa americanului Taylor Fritz.

"Aveam dureri şi nu puteam respira. Nu ştiu dacă era la nivelul coastelor... Când respiram, când mă mişcam era ca şi cum mă înţepa un ac. Şi nu era doar durerea, îmi afecta totodată şi respiraţia", explica Nadal în conferinţa de presă care a urmat finalei de la Indian Wells.

Rafael Nadal va rata astfel turneele de la Monte Carlo (10-17 aprilie) şi Barcelona (18-24 aprilie). Cel mai probabil, câştigătorul de la Australian Open va reveni pe teren cu ocazia Mutua Madrid Open (1-8 mai).

Sursă foto: Pixabay

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Mike

Acum 2 ani

Da, asta se intimpla cu vaccination.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus