Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
14°C

Sibienii și turiștii care ajung la Ocna Sibiului își vor putea încărca gratuit mașinile electrice

Sibienii și turiștii care ajung la Ocna Sibiului își vor putea încărca gratuit mașinile electrice

Sibienii și turiștii care ajung la Ocna Sibiului își vor putea încărca gratuit mașinile electrice în parcarea de la Complexul Lacurilor Naturale. Acest lucru este posibil printr-un proiect pe care primăria l-a depus recent la Agenția Fondului de Mediu.

Proiectul urmează să fie aprobat și presupune amplasarea a două stații de încărcare lentă și rapidă a mașinilor electrice. Cele două stații vor fi amplasate în parcarea din fața lacurilor. Primarul din Ocna Sibiului, George Claudiu Predescu, spune că proiectul are scopul de a îmbunătăți serviciile și de a le da un motiv în plus turiștilor să viziteze stațiunea.

„Am depus pe fondul de mediu documentația pentru două stații de încărcare, fiecare stație are două posturi, un post de încărcare rapidă și un post de încărcare normală. Noi sperăm că vom primi finanțarea. Intenționăm să le amplasăm la intrare în Ocna Sibiului, chiar în fața intrării de la lacurile naturale, în parcarea din stânga. Noi vrem mereu să îmbunătățim serviciile pe care le oferim turiștilor care ne vizitează și de aceea ne-am gândit că ar fi o idee bună ca cei care au autoturisme electrice și vin la noi să profite de aceste stații”, a spus primarul din Ocna Sibiului pentru Turnul Sfatului.

Valoarea proiectului este în jur de 650.000 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus