Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

VIDEO Un convoi umanitar din Franţa a ajuns în HUB-ul de la Suceava

VIDEO Un convoi umanitar din Franţa a ajuns în HUB-ul de la Suceava

Un convoi francez cu autospeciale de intervenţie şi materiale medicale a ajuns, sâmbătă seara, în HUB-ul umanitar de la Suceava, urmând ca duminică să fie preluat de partea ucraineană şi transportat la Cernăuţi, relatează Agerpres.

Din acest convoi fac parte 100 de pompieri şi salvatori francezi care au adus autovehicule şi echipamente donate Ucrainei, respectiv 11 maşini pentru stingerea incendiilor, 16 autospeciale de intervenţie şi 23 de camioane ce transportă 49 de tone de echipamente medicale şi de salvare - echipamente de protecţie, scări manuale, furtunuri pentru stins incendii, echipamente medicale.

Această operaţiune este coordonată de Direcţia Generală pentru Securitate Civilă şi Managementul Crizelor din ministerul francez de Interne şi de Centrul de criză şi sprijin al ministerului francez pentru Europa şi Afaceri externe. 

Foto: rfi.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus