Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan, după intervenția chirurgicală: Sunt sub supraveghere medicală, dar mă simt bine

Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan, după intervenția chirurgicală: Sunt sub supraveghere medicală, dar mă simt bine

Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan a declarat, luni, după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale, că se află sub supraveghere medicală, dar că se simte bine.

"Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulţumesc staff-ului medical care m-a îngrijit şi tuturor celor care mi-au transmis mesaje şi gândurile lor bune. În momentele acestea am nevoie de linişte, aşa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea", a declarat Ovidiu Haţegan, conform site-ul oficial al FRF, citat de Agerpres.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că arbitrul a suferit o intervenţie chirurgicală într-un spital din Timişoara, fără a preciza natura afecţiunii.

"Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan, 41 de ani, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Timişoara. Federaţia Română de Fotbal şi Comisia Centrală a Arbitrilor îi urează lui Ovidiu Haţegan multă sănătate şi recuperare rapidă!", a anunţat FRF.

Conform presei locale, Haţegan ar fi fost internat în urma unor probleme cardiace, iar operaţia suferită ar fi constat în montarea unui stent.

În vârstă de 41 de ani, Haţegan face parte din categoria Elite a corpului de arbitri FIFA, având la activ numeroase meciuri internaţionale pe care le-a oficiat.

foto ProSport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus