Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

Ciolacu anunță că valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla - ajunge la 22 de lei

Ciolacu anunță că valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla - ajunge la 22 de lei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat joi că valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla, iar aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament.

"Valoarea normei de hrană pentru pacienţii din spitale se va dubla. Aceeaşi valoare va fi acordată şi pentru masa copiilor din centrele de plasament", a scris Ciolacu, pe Facebook, citat de Agerpres.

El a adăugat că aceasta "este o măsură de bun-simţ", având în vedere contextul economic, iar măsura va fi adoptată foarte repede în Parlament.

"În guvernarea PSD am deschis din nou spitalele pentru pacienţii cronici, dar era nevoie şi de îmbunătăţirea urgentă a hranei pe care oamenii o primesc pe perioada internării. Toate celelalte norme speciale de hrană, cum sunt cele pentru bolnavii care trebuie să urmeze un anumit regim în funcţie de boală, se vor dubla în mod corespunzător", a menţionat Ciolacu.

Alocaţia de hrană pentru bolnavii din spitale urmează să crească la 22 de lei, de la 11 lei în prezent, iar pentru copiii din centrele de plasament la 22 de lei, de la 16 lei în prezent. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Birtu

Acum 4 luni

Acum vom vedea pe cei care se externeaza ca vor iesi din spital cu cateva kilograme in plus,chiar si inainte cu norma de hrana de 11 lei o parte din pacienti ieseau cu ceva kilograme in plus dupa cateva zile de spitalizare !!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus