Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
12°C

Primul miliard de euro din PNRR a fost accesat. România şi-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate

Primul miliard de euro din PNRR a fost accesat. România şi-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate

Premierul Nicolae Ciucă spune că primul miliard de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost deja accesat.

Din aceste fonduri, prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii, anunță Agerpres.

"Banii europeni vor contribui la renovarea clădirilor din întreagă ţară şi reprezintă cea mai bună dovadă a modului în care Guvernul României abordează şansa enormă pentru dezvoltarea şi modernizarea ţării pe care o are prin acest program de redresare. Prin intermediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, autorităţile publice locale sau centrale vor derula programe de eficientizare energetică, siguranţă seismică sau la incendii. România şi-a îndeplinit la timp obligaţiile asumate prin PNRR şi începe deja să valorifice cele aproape 30 de miliarde de euro puse la dispoziţia noastră", a scris Ciucă, vineri, pe pagina de Facebook a Guvernului.

Sursa: agerpres.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 6 luni

Alta indatorare a tarii,pentru membrii de partide.Carpeala pe miliarde de euro ca de obicei,multe cladiri ar trebui pur si simplu demolate si in loc sa se construiasca din start la standarde moderne si eficiente,nu carpite si bagat bani in ele fara a rezolva problema,pui izolatii peste mucegaiuri si tencuieli umblate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus