Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
3°C

Proaspăt ales preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă vorbește despre prezidențiale: ”Candidatul din partea PNL va fi nominalizat de către partid”

Proaspăt ales preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă vorbește despre prezidențiale: ”Candidatul din partea PNL va fi nominalizat de către partid”

Premierul Nicolae Ciucă a fost ales, duminică, preşedinte al PNL în cadrul Congresului extraordinar al partidului, care s-a desfăşurat la Palatul Parlamentului.

Moţiunea cu care a candidat Nicolae Ciucă a obţinut 1.060 de voturi favorabile şi 60 anulate. Nicolae Ciucă a fost singurul candidat la funcţia de preşedinte al PNL.

Noul preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că partidul va nominaliza candidatul la alegerile prezidenţiale.

"Nu eu îmi exprim această opinie. Candidatul la prezidenţiale din partea PNL va fi nominalizat de către Partidul Naţional Liberal", a spus Ciucă, duminică, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă el va fi candidatul PNL la alegerile prezidenţiale.

Despre posibilitatea de a pierde funcţia de preşedinte al PNL în cazul în care nu va mai fi premier, el a precizat: "Nu are nicio legătură. (...) Vă referiţi la înţelegerea care a existat la constituirea coaliţiei atunci când se rotesc persoanele în funcţia de premier? În momentul de faţă nu cred că se pune problema şi nici nu vreau să mă gândesc la ceea ce se va întâmpla peste un an de zile pentru că avem foarte multă treabă de făcut acum.

Românii aşteaptă de la noi să rezolvăm probleme care au o dinamică aparte şi îi afectează. (...) Am văzut termene pentru mandate în administraţie, în politică nu există termene".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 7 luni

Ieri Orban,azi Citu,miine ...?https://www.timesnewroman.ro/politic/citu-recompensat-pentru-activitatea-in-pnl-a-primit-o-vesta-si-o-matura/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus