Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

Ciucă despre costul ridicat al alimentelor de Paște: Preţurile sunt, într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui

Ciucă despre costul ridicat al alimentelor de Paște: Preţurile sunt, într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că există "exagerări" din partea comercianţilor în privinţa preţurilor pentru produsele de Paşte, adăugând, însă, că piaţa este liberă, iar preţul este fixat de cerere şi ofertă.

Şeful Executivului a fost întrebat dacă a fost la o piaţă agroalimentară pentru a vedea preţurile la carne de miel.

"Nu am fost. Ieri, a fost purtătorul de cuvânt, l-am rugat să meargă să reprezinte Guvernul la un astfel de demers. Am văzut preţurile, am văzut şi bugetul pe care l-a stabilit, 800 - 900 de lei. Preţurile sunt, într-adevăr, nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerţul se face cum se face, sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor. Trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă", a afirmat Ciucă.

Întrebat care este meniul său preferat de Paşte, prim-ministrul a răspuns: "Tot ceea ce mănâncă un om obişnuit, absolut nimic diferit, nimic special".

foto gov.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Gigi contra

Acum 9 luni

Dl. Ciuca va avea la masa o friptura de miel cu spanac, o ciorba de miel cu loboda si drob de miel cu verdeturi. Ca desert o pasca cu stafide. Pofta buna, domn general!
Raspunde

Gigi contra

Acum 9 luni

A... si sa nu uit de udatura: molan oltenesc (adica vin) cu apa minerala Borsec.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus