Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Cerșetorii și comercianții ambulanți, amendați cu peste 83.000 de lei în primele trei luni ale anului

Cerșetorii și comercianții ambulanți, amendați cu peste 83.000 de lei în primele trei luni ale anului

Polițiștii locali sibieni încearcă în continuare să combată vagabondajul, cerșetoria și comerțul stradal neautorizat, aplicând amenzi. Cu această ocazie, autoritățile au dat amenzi de peste 83.000 de lei, cele mai multe mergând la cei care cerșesc.

Potrivit raportului transmis de Poliția Locală, în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2022 au fost aplicate 192 de sancțiuni contravenționale pentru cerșetorie sau îndemnul minorilor la săvârșirea unor astfel de fapte, însumând 57.750 de lei. Zonele în care au fost depistate preponderent persoanele care apelează la mila publicului sunt: Piața Unirii, strada Nicolae Bălcescu, bulevardul Mihai Viteazu, strada G-ral Magheru, strada Mitropoliei și strada Semaforului.

Pentru combaterea fenomenului de comerț stradal neautorizat au fost date 65 de amenzi în valoare totală de 25.700 de lei. Cel mai des, comercianții ambulanți au fost depistați pe bulevardul Mihai Viteazu și pe străzile Nicolae Bălcescu, Lungă, G-ral Magheru și Bihorului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 2 luni

Poate mergeti si jos la benzinarii la Vestem,te agaseaza niscai granguri cu parfumuri cutite sau tigai,ca iti vine sa ii stropesti cu carburant chiar daca e aproape 10 lei litru,hai ca am inteles ca acele donatoare de paduchi lati nu sunt deranjate de politia care sta acolo mai mereu,dar aia sunt pericol.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus