Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Actualizare: S-a declarat decesul persoanei accidentate pe Calea Cisnădiei. Se afla în traversare pe trecerea de pietoni

Actualizare: S-a declarat decesul persoanei accidentate pe Calea Cisnădiei. Se afla în traversare pe trecerea de pietoni

Actualizare: La fața locului echipajul SMURD a constatat că este vorba despre o persoană de sex masculin de aproximativ 75 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața și astfel a fost declarat decesul. Potrivit polițiștilor bărbatul se afla pe trecerea de pietoni și, din păcate, nu a fost observat de șoferul care a virat dreapta. 

La locul accidentului au ajuns și polițiștii. Aceștia spun că bărbatul accidentat era pe trecerea de pietoni și nu a fost observat de șoferul autoutilitarei. 

„Din primele cercetări se pare că șoferul unei autoutilitare (cifă cu pompă) conduse pe strada Arieșului de către un sibian în vârstă de 45 de ani, a pătruns în intersecția cu Calea Cisnădiei și a virat la dreapta fără să observe un pieton care traversa pe trecerea din imediata apropiere, lovindu-l. Din păcate, pietonul, un sibian în vârstă de 75 de ani, a decedat în urma leziunilor suferite”, transmit polițiștii.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor exacte care au dus la producerea acestui eveniment.

În zonă se circulă îngreunat.

Știre inițială: Un accident a avut loc în această seară la intersecția străzilor Calea Cisnădiei cu Arieșului. La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic. Din primele certetări o persoană ar fi fost acroșată de un autocamion. În momentul de față i se acordă îngrijiri, victima fiind inconștientă. 

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Calea Cisnădiei cu strada Arieșului pentru acordarea asistenței medicale unei persoane, din primele informații, acroșate de un autocamion și inconștientă. 
Intervenția se află în dinamică. 

Știre în curs de actualizare. 

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

19 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kukuruku

Acum 1 an

Sunt mare pericol soferii in Sibiu. Calmati-va ba, ca oricum vine al treilea razboi mondial, cu voi agitati sau fara. La fel si inflatia.
Raspunde

Valentin

Acum 1 an

Ăștia cu cine și basculante, pe lângă ca sunt încărcați și nu pot opri mastodontul rapid, merg și cu viteză mare. Ii doare **** de pietoni sau mașini, se cred stăpânii șoselei. Dacă te iei de ei arată semne obscene și te înjură. Sunt niște spurcați de oameni fără pic de creier. Ăștia nu ar trebui sa circule pe străzile publice.

Raspunde

Un biciclist

Acum 1 an

confirm. soferii de cife conduc ca nebunii. nu o data m-au inghesuit langa bordura trecand cu 60km/h lipit de mine. cu cat fac mai multe livrari pe zi castiga mai mult. In plus incarca peste limita si isi pierd betonul pe strazi care apoi se intareste.
Raspunde

Amalia

Acum 1 an

nu va este rusine sa criticati acest om și dvs nici măcar sa nu-l cunoașteți ??Sa va fie rusine tuturor pentru mesajele oribile pe care le trimiteți !Credeti ca șoferul a vrut sa facă asta??Nu.Trecerea de pietoni este pusă prost +(nu mai ziceți ca cu cate livrări face mai mult cu atat ia mai mulți bani,și nu va mai luați aiurea,da ti dovada de un creier inmatur) și sa nu mai zic ca inca exista pietoni care trec strada neasigurându se și care nu se uita deloc la mașinile care trec Doamne Fereste
Raspunde

Radu

Acum 1 an

Ok. E pe trecerea de pieton, dar cum e posibil că sa faci treceri de pietoni în mijlocul intersecției? Cine da asemenea avize? Nu cumva chiar poliția. De ce nu se lasă 5-6 m și atunciasinole se alineaza perpendicular pe trecere. La fel a fost și epopeea cu giratoriul de pe Cisnădiei. Acum nu e bun, dar când au dat aviz era bun? Mediocru serviciul statului. Șpăgi și interese, munca 0
Raspunde

Cata

Acum 1 an

Asta se intampla cand gandesti cu orice parte a corpului, mai putin cu creierul. Daca pui trecere de pieton la 1 mm de curba, e normal sa se intample asta. Cum te poti uita si in stanga sa nu vina masina ca sa te incadrezi in intersectie, dar si in dreapta, in dreapta rau de tot, deodata. Cam imposibil, asta daca cei care gandesc drumurile nu au ei vreun secret ca sa poti face asta..
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Dumnezeu sa-l ierte pe bietul om. Soferul probabil e distrus....cate astfel de situatii ar disparea daca cei care trebuie sa-si faca treaba si-ar face-o. Trecerea e prost amplasata acolo, soferul din cifa nu l-a vazut pentru ca cifa e inalta si unghiul de virare in intersectia respectiva e foarte strans. Nu vreau sa-l scuz insa idiotii care au pus yrecerea acolo sunt la fel de vinovati. Asa sunt trecerile amplasate in general mai ales in Sibiu. Uitati-va si la trecerile lipite de giratorii....o alta aberatie. In loc sa lasi spatiu de detensionare a traficulyi din giratoriu si sa pui trecerea oa 50 m , pacalicii astia au pus yrecerile la cativa metri de giratorii ca sa se faca cozi la greu....
Raspunde

Amalia

Acum 1 an

ai dreptate și doamne dacă cu toti ar gândi asa..Respect maxim
Raspunde

Petru

Acum 1 an

Confirm ca si eu, cu masina mica era sa lovesc un pieton acolo, fix in acest cenariu, este prea aproape trecerea de pietoni de intersectie,intervine un unghi mort in care nu vezi cum trebuie.Vinovat nu este nici mortul, nici soferul de Autocamion ci nenorocitii care au avizat proiectul de semnalizare orizontala.
Raspunde

Primaria criminala indirect - din nou

Acum 1 an

@ Radu. La fel a mai fost cel putin un caz acum cativa ani la virajul dreapta de pe Autogarii spre Sos. Alba Iulia. Tot un camion, tot trecere imediat lipita de curba, tot pieton facut una cu pamantul sub rotile unui mastodont. Sunt zeci de treceri de pietoni in Sibiu care au desenate lipit de ele locuri de parcate, iar masinile parcate obtureaza grav viziblitatea. Stiu ca sunt reclamatii facute, dar primaria nu se lasa impresionata de un mort, doi ... Codul rutier INTERZICE OPRIREA inainte si dupa treceri pentru 25 de m. Doar la Sibiu primaria face ilegalitati, se face ca ploua si ca atare astfel de evenimente apar regulat.
Raspunde

No Name

Acum 1 an

Inclusiv cu masina mica e dificil la trecerea aceea de pietoni, spre deosebire de intersectia Siretului cu Calea Cisnadiei unde acolo nu trebuie sa faci viraj de 90 de grade. Toata Calea Cisnadiei din Sibiu pana la Sevis are astfel de treceri de pietoni unde pietonii trebuie sa se uite in spate daca vine vre-o masina si sa fie atenti sa nu vina vre-un biciclist care sa-i acroseze pentru ca e imposibil sa imparti portiunea aia de 1 metru cu alti pietoni. Iar pentru biciclistii care cred ca pista lor se continua si pe trecerile de pietoni fereasca sa se intample asa ceva ca vina va fi direct a lor! In curand vor fi accidentari de pietoni si pe trotuarul acela care cica are si pista de bicicleta (ca si cum linia desenata ii protejeaza de acrosari ale biciclistilor). Acolo nu e pista de biciclete, este o inventie romaneasca : trotuar la comun pe care s-a desenat spatiu pentru biciclete ca sa dea ca in caiet! Siguranta 0 pe zi ca pe noapte e si mai periculos!
Raspunde

Xxx

Acum 1 an

Daca era semafor cu buton se evita tragedia! Dar nu vrea nimeni sa monteze odată pt totdeauna semafoare cu buton la toate trecerile de pietoni! In cazul ăla toți pietonii știu și pot să aștepte citeva secunde. In caz că nu sunt aceste semafoare cu buton 90/ din pietoni se aruncă pe trecere fara un minim de asigurare.!! Și aici... bănuiesc că nu a fost lovit cu fata cel puțin așa se vede din poze deci camionul era ori pe trecere ori....fff aproape de trecere. Cînd șoferul a a asigurat trecerea era liberă. In sec următoare....daca e sa fim corecți...pietonul a lovit camionul!!!! Să încetăm că mereu să dăm vina pe șoferi!!! Cînd ești la un metru de trecere și pietonul se aruncă nu mai poți face nimic oricît de încet ai conduce! Legile fizicii sunt clare!!!! Așa că că singura soluție e montarea semafoarelor cu buton! Știm ...apoi e greu de luat carnetul celor în fața cărora se aruncă pietonul ci ochii in telefon de ex! Și chiar daca sint scumpe... bănuiesc că toate la un loc costa mai puțin decitviata unui om chiar daca în 90/ din cazuri acesta e iresponsabil!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Carcotel

Acum 1 an

Si totusi cum sa nu auzi cifa ca e langa tine si cum sa nu te uiti sa te ASIGURI daca te vede si daca se opreste sau nu...prioritate sau nu. ****!

Raspunde

Dumiwow

Acum 1 an

Sa ne spui si noua cand vei face 75 de ani, daca iti vor mai funciona toate ca acum. Altul care vede lumea cu alti ochi....
Raspunde

Desenator de treceri? Sau proprietar care n-a vrut trecere in fata portii?

Acum 1 an

Sper ca la 75 ani sa vedem la nustiucati metri ca vulturii, direct in ochii soferilor si sa ridicam gatul pana la soferul unui camion, altfel, dupa logica ta, suntem morti
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

1) Normal ca nu-mi vor mai functiona toate ca acum, probabil nici nu o sa apuc 75 de ani, dar indiferent ce varsta o sa am o sa ma ASIGUR in stanga si in dreapta inainte sa traversez si o sa ma ASIGUR ca soferul m-a vazut ca vreau sa traversez...mai ales soferii de vehicule de mare tonaj ce au o multime de unghiuri moarte! 2) Nu trebuie sa vezi ca vulturul cand ai 75 de ani (sau 65 sau 85) dar nu poti sa te bazezi ca soferul are grija de viata ta, 99% sigur soferul nu l-a vazut pe nefericita victima si vai de capul lui (al soferului) la ce bataie de cap va avea acum 3) Da, trecerea aia de pietoni este amplasata "criminal" si o parte din vina ar trebui sa cada si pe cine a aprobat amplasarea ei acolo 4) Degeaba "sariti" toti cu "hate", la toate accidentele astea de pe trecerile de pietoni, moral si pietonii sunt vinovati pentru ca nu se asigura (zebra nu inseamna ca esti invincibil cand esti versus la cateva -zeci- de tone de fier)
Raspunde

Dabija

Acum 1 an

nici macar n-a oprit la stop CIFA. nici macar nu s-a uitat in stanga pietonul.
Raspunde

Javert

Acum 1 an

Pentru liniștea șoferilor nesimțiți propun ca toate trecerile de pietoni din Sibiu să fie desființate.Astfel orce rahat care conduce o magăoaie și este este grăbit să nu mai aibă mustrări de conștiință ? dacă omoară un pieton.De fapt poate ar fi mai bine pentru liniștea oricărui bizon din trafic ca orce pieton care traversează strada să fie împușcat fără somație și asta pentru liniștea noastră a cetățenilor pașnici.
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Problema este ca cine greseste din administratie ar trebui sa plateasca pentru greseala facuta in functie de gravitate,dar la noi nimeni nu este vinovat de nimic !Toti cei care decid ce se intampla in oras iau o gramada de bani dar nu raspund de absolut nimic , ar trebui sa raspunda cei care isi dau semnatura in acte daca au gresit si atunci sigur vor deschide ochii mai bine si vor gandi de doua ori inainte sa semneze acte. Aici sigur e vinovat cine a decis amplasarea trecerii de pietoni in afara de cei vinovati de accident.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus