Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Mergem la concert Delia, plecăm în drumeții și ne plimbăm cu mocănița

Ce facem în weekend? Mergem la concert Delia, plecăm în drumeții și ne plimbăm cu mocănița

În acest weekend, la Sibiu vor avea loc mai multe evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Mergem la teatru și la cinema, ne plimbăm cu mocănița, plecăm în drumeții, participăm la o acțiune de ecologizare a Sibiului și mergem la primul concert cu acces pe bază de NFT din Sibiu.

Vineri, 6 mai

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Cu ocazia Zilei Europei sărbătorită pe 9 Mai, Muzeul ASTRA organizează și în acest an un concurs prin care veți putea descoperi diversitatea Europei. Mai multe detalii găsiți aici.

De la ora 11, suntem invitați pe șoseaua Alba Iuliei la Festivalul Grădinilor. Detalii despre eveniment găsiți aici.

La ora 21 Cotton Pub ne invită să petrecem finalul de săptămână alături de 2 FELLAS.

La ora 22, cei de la Summer Breeze vă invită la o petrecere pentru a celebra finalul de weekend.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Animale Fantastice: Secretele lui Dumbledore”, „Doctor Strange in Multiversul Nebuniei”, „Orasul Pierdut” sau „Vikingul” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 7 mai

Eco Weekend organizează sâmbătă curățenia de primăvară în orașul nostru. Înscrierile se fac completând acest formular.  

La teatrul Gong, de la ora 11 începe spectacolul „Scufița Roșie”. Spectacolul este recomadat copiilor cu vârsta de peste 15 ani, iar prețul unui bilet este de 12 lei.

Și în acest weekend ne plimbăm cu mocănița pe traseul Cornățel - Hosman. Mai multe detalii găsiți aici.

De la ora 20 trupa sibiană Revolver concertează la Rock&Bike.

La ora 21, la Cotton Pub are loc o altă petrecere cu invitat special John Trend. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 7 mai 

Anii Drumeției ne invită de la ora 9:30 la o plimbare pe Valea Hârtibaciului. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

La Muzeul Astra suntem invitați să sărbătorim ziua costumului tradițional. Pentru cei care îmbracă portul popular intrarea este gratuită.

De la ora 19, Delia concertează la Sala Transilvania din Sibiu. Este primul concert din orașul nostru cu acces pe bază de NFT-uri. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus