Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Ciucă: Trei milioane de persoane vor beneficia de vouchere sociale o dată la două luni

Ciucă: Trei milioane de persoane vor beneficia de vouchere sociale o dată la două luni

Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni că Guvernul va aproba, printr-o ordonanţă de urgenţă, acordarea de vouchere cetăţenilor cu nevoi, cu scopul ca aceştia să beneficieze de o masă caldă sau pentru a-şi procura alimente, precizând că măsura vine în sprijinul a trei milioane de persoane, scrie Agerpres

"Prima ordonanţă de urgenţă pe care o vom adopta astăzi este cea referitoare la voucherele care vor fi acordate cetăţenilor cu nevoi, în sensul în care vor putea să beneficieze de masă caldă sau să procure alimente. Este vorba de trei milioane de persoane care vor beneficia de aceste vouchere o dată la două luni. Este o măsură a cărei valoare totală este de aproximativ 3,1 miliarde de lei, iar 50%, jumătate din aceşti bani, vor proveni din fonduri europene", a afirmat Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern.

Premierul a precizat că măsura face parte din pachetul economico-social "Sprijin pentru România". 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

De la cartele la vouchere. Alta viața.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus