Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Circa 100 de civili se află în continuare în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol, spune un oficial ucrainean

Circa 100 de civili se află în continuare în combinatul siderurgic Azovstal din Mariupol, spune un oficial ucrainean

Circa 100 de civili se află în continuare în combinatul siderurgic Azovstal aflat sub asediu, în oraşul Mariupol din Ucraina, potrivit administraţiei regionale, informează marţi dpa, citat de Agerpres.

Şeful administraţiei regionale Pavlo Kirilenko a declarat luni seara că aceşti civili se află în continuare în combinat, pe lângă cele aproximativ 100.000 de persoane care sunt încă în oraşul-port puternic distrus de bombardamentele ruse.

"Este greu de spus cine dintre ei vrea să părăsească oraşul", a adăugat Kirilenko, pentru cotidianul Ukrainskaia Pravda.

Vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk a declarat la sfârşitul săptămânii trecute că toţi civilii femei, copii şi persoane în vârstă au părăsit teritoriul combinatului Azovstal.

Unităţi ucrainene s-au baricadat în Azovstal şi se apără de săptămâni bune de atacurile ruşilor.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Radu G

Acum 6 zile

Unde si-o bagat coada SUA, a fost razboi, ura si dezbinare.... la fel in Ucrania, ca in Iraq, Siria sau Vietnam. Cei mai mari criminali de pe planeta sunt globalistii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus