Joi,
07.07.2022
Partial Noros
Acum
23°C

VIDEO-Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărășanului: ”Vestea bună este că în acest an este mai puțină zăpadă pe traseu față de anii trecuți”

VIDEO-Drumarii au început deszăpezirea Transfăgărășanului: ”Vestea bună este că în acest an este mai puțină zăpadă pe traseu față de anii trecuți”

DRDP Brașov anunță că drumarii au început săptămâna aceasta deszăpezirea Transfăgărășanului.

Deși cantitatea de zăpadă din acest an este redusă în comparație cu anii anteriori, deschiderea circulației rămâne programată pentru luna iunie.

”Curățarea Transfăgărășanului pe porțiunea dintre Bâlea Cascadă și Bâlea Lac a început în forță de câteva zile. Deocamdată lucrăm la deschiderea unei benzi până la tunelul din vârf astfel încât să permitem intervenția cu mai multe utilaje. Vestea bună este că în acest an este mai puțină zăpadă pe traseu față de anii trecuți însă mai avem foarte mult de lucru până când drumul va deveni sigur pentru circulația publică. În mod obișnuit porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG) se deschide la sfârșitul lunii iunie”, au transmis oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus