Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Femeie de 44 de ani dispărută, căutată de polițiștii sibieni

Femeie de 44 de ani dispărută, căutată de polițiștii sibieni

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 44 ani, din Apoldu de Jos, care a plecat de acasă în dimineața acestei zile, fără a mai reveni.

În după-masa zilei de 12 mai, în jurul orei 15, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 07, fiica sa, Grozav Maria, în vârstă de 44 ani, a plecat de la domiciliul comun din satul Apoldu de Sus, cu intenția de a se deplasa în pădurea din apropiere pentru a strânge lemne uscate însă nu a mai revenit acasă.

„Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, transmit polițiștii sibieni.

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 65 de kg, păr șaten, tunsă scurt.

În momentul plecării, femeia purta o rochie albastră, de lungime medie (până în zona genunchilor), bluză neagră și pantofi sport.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus