Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Colectivul Spitalului Județean Sibiu a fost premiat de Colegiul Medicilor pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

Colectivul Spitalului Județean Sibiu a fost premiat de Colegiul Medicilor pentru gestionarea pandemiei de COVID-19

Echipa Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost premiată de către cei din Colegiul Medicilor pentru implicare și felul în care au gestionat pandemia de COVID-19. Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a unității medicale.

Reprezentanții Spitalului Județean Sibiu au anunțat pe pagina de facebook a unității medicale o distincție primită din partea Colegiului Medicilor din România. Este vorba despre o diplomă de recunoștință primită în cadrul ceremoniei „Medicul român pentru România”. Diploma a fost acordată întregului colectiv pentru contribuția și implicarea avută în gestionarea și lupta cu pandemia de COVID -19.

„Mulțumim Colegiului Medicilor pentru această distincție, este o onoare care ne obligă și ne motivează!”, au scris reprezentanții spitalului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

7 comentarii

Elzorab

Acum 3 zile

Mi-e greata!

Raspunde

Dr Who Han :)

Acum 3 zile

Dragilor de la SCJU SIbiu, aveti un carton de pus in rama! Iar Colegiul putea gasi un mod mai decent de a-si face publicitate ieftina ( pretul cartonului si al cernelii de imprimanta)! Ar trebui diplome post-mortem pentru multi pacienti ce au fost neglijati. Si pentru cei care au stat, FARA UN PAHAR DE APA, macar, in corturile COVID ( alea doua, de erau langa fostul fast-food din curtea spitalului... Cand inca doamna Coldea era mare manager, plimbandu-se cu moltonul albastru si plina de bijuterii prin curtea spitalului, dar evitand zona cu corturile... Nici macar apa nu aveau, mai ramanea cate un flacon de la un mort, pentru unul viu. DIn pacate aceste lucruri s-au uitat. Poate prea usor, sigur prea repede... Dragi cititori, ce parere aveti?
Raspunde

Emil

Acum 3 zile

Dupa ce le-au murit lăudătorii se premiază intre ei.

Raspunde

2cents

Acum 3 zile

Chiar puteau sa se abtina. Pentru prea multi dintre sibieni care au suferit in perioada asta in spital sau au pierdut pe cineva acolo recent, un astfel de premiu este mai degraba o sfidare. Ce procent de supravietuire a avut ATI-ul in perioada COVID?

Raspunde

CT

Acum 3 zile

Sistemul isi premiaza slugile pentru respectarea ordinelor si a protocoalelor criminale. Nimic deosebit. Adevaratilor eroi li s-au desfacut contractele de munca si au fost linsati mediatic pentru curajul de a spune adevarul. Acum sunt premiati papagalii si trdatorii.

Raspunde

Théo

Acum 3 zile

Se premiaza pentru ce? Pentru ca au avut cea mai mare rata de mortalitate? pentru ca au omorat prin neglijenta cei mai multi bolnavi de COVID? Mi-e sila de scarbele de la judetean, niste mizerii umane. Ii indopa pe bietii bolnavi cu Kaletra pana le terminau ficatul, o fosta colega de facultate acum e infectionista mi-a spus atunci ca nu stie cati au murit de la virus si cati de la protocolul Kaletra. Si acum imi rasuna in minte vocea tatalui meu omorat de ei prin insetare si infometare in sectia de infectioase. Tupeul mizerabil a fost sa imi spuna seara la telefon, marea premiata a sectiei, ca dimineata era comatos cand au fost la vizita, iar ulterior vad pe copia foii de observatie ca de fapt a fost gasit mort dimineata. Asadar nu a trecut nimeni pe acolo. Mai mult, nu stie ca un om comatos nu moare cu ochii deschisi...nici sa ii inchida ochii nu au fost in stare.

Raspunde

Dr Mengele

Acum 3 zile

Spitalul din Sibiu este cunoscut pentru rezultate deosebite: mortalitate cu depasire de plan la ATI!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus